Yeni MSI A320M'a Pro anakarttan Ryzen 3 1200 işlemci alacağım ama anakartın BIOS'u güncelmi belli değil sıfır aldım. İşlemci olmadığı için bakamadım. R3 1200 direk çalışır mı? Yoksa AMD 3000G alıp BIOS mu güncellemem mi lazım? Ekran kartım var. Anakartımda 3000 ready ifadeside var.
@Emretulegen yeni aldığınız farklı bir RAM var mı? Varsa özelliklerini belirtirseniz iyi olur. Eğer yoksa yeni bir RAM, belirttiğiniz RAM çalışacaktır.
@Emretulegen yeni aldığınız farklı bir RAM var mı? Varsa özelliklerini belirtirseniz iyi olur. Eğer yoksa yeni bir RAM, belirttiğiniz RAM çalışacaktır.
4 GB günümüz için çok düşük. Bütçeyi arttırıp en azından 8 GB alırsanız sizin için daha iyi olur. Bir de uygun fiyata 3000 MHz veya 3200 MHz hızında RAM bulursanız çok daha iyi olur.
4 GB günümüz için çok düşük. Bütçeyi arttırıp en azından 8 GB alırsanız sizin için daha iyi olur. Bir de uygun fiyata 3000 MHz veya 3200 MHz hızında RAM bulursanız çok daha iyi olur.
Anakartın sitesinde kod olarak bu RAM gözükmüyor. Birkaç dakikadır bakıyorum fakat tam destekli (anakartın sitesinde kodu yazan) bir RAM bulamadım. 2800 MHz ve 3200 MHz görünüyor fakat 3000 MHz görünmüyor. Ama uyar diye tahmin ediyorum.