Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #2 Kasa, PSU çöp denilebilir. SSD de kronik sorunlu. @Samotne Ciasteczka Bu mesaj spamına girmiyor değil mi? Çünkü arkadaşın sorusu hakkındaki düşüncelerimi söyleyip etiketledim.
Kasa, PSU çöp denilebilir. SSD de kronik sorunlu. @Samotne Ciasteczka Bu mesaj spamına girmiyor değil mi? Çünkü arkadaşın sorusu hakkındaki düşüncelerimi söyleyip etiketledim.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Eylül 2020 #3 Kasa ve PSU çöp. SSD kronik sorunlu. Anakart aşırı boş. RAM çok düşük. Ekran kartı gereksiz pahalı. Bütçe nedir? Berbat bir sistem bu.
Kasa ve PSU çöp. SSD kronik sorunlu. Anakart aşırı boş. RAM çok düşük. Ekran kartı gereksiz pahalı. Bütçe nedir? Berbat bir sistem bu.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #5 Ben şöyle bir şey topladım ama techno3030 hocam eminim ki daha iyisini toplar.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #6 Bence bu bütçe de ikinci el bir PC toplayabilirsiniz. Eğer ikinci el toplarsanız daha iyi bir sistem ortaya çıkabilir.
Bence bu bütçe de ikinci el bir PC toplayabilirsiniz. Eğer ikinci el toplarsanız daha iyi bir sistem ortaya çıkabilir.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Eylül 2020 #7 İkinci el veya sıfır ucuz kasa alırsınız. Pc Toplama Sihirbazı www.sinerji.gen.tr
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #8 Samotne Ciasteczka dedi: İkinci el veya sıfır ucuz kasa alırsınız. Pc Toplama Sihirbazı www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Neyse iyi sistemlerin arasında dağlar yok gibi görünüyor. Ha gayret öğreneceğim!
Samotne Ciasteczka dedi: İkinci el veya sıfır ucuz kasa alırsınız. Pc Toplama Sihirbazı www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Neyse iyi sistemlerin arasında dağlar yok gibi görünüyor. Ha gayret öğreneceğim!