R3 1200 ve RX 560 sistem ne kadar eder?

• Konuyu başlatan Leji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 460

Leji

Hectopat
Daha fazla  
  • ASUS STRIX RX560 4 GB çift fanlı OC modeli ekran kartı.
  • MSI A320M vh-Plus anakart.
  • AMD Ryzen 3 1200 işlemci.
  • Seagate ya da Western Digital 500GB 7200RPM HDD.
  • Xigmatek işlemci fanı.
  • FSP hexa+ 500W Power Supply.
  • Rampage red sky kasa.
  • ASUS VH247 1ms 75Hz 23.6" monitör.

Kasanın ön USB girişlerinin ve jak girişlerinin çalışmaması ve içindeki 1 fanın çalışmaması dışında hiçbir sorunu yok, çoğu yeni oyunu 60 FPS civarları oynatabiliyor. Bunu birkaç ay sonra satmayı planlıyorum ederi nedir bunun? Benim hesapladığıma göre 2'si 7.300-7.800 arası ediyor ama yine de sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ile sıfırının değeri 10k civarı ediyor, %40 civarı değer düşüşü normal değil bence.

Parçalar değerli olduğu için değil. Fiyatlar absürt olduğu için. Gidip 2.elden bu sistemi toplasanız aynı fiyata gelir.

8300TL'ye seninkinden 30FPS daha fazla verecek sistem. Hem de 0. sen kendini avutmaya çalışıyorsun ama sistemin 10k falan haketmiyor.

Parçalar değerli olduğu için değil. Fiyatlar absürt olduğu için. Gidip 2.elden bu sistemi toplasanız aynı fiyata gelir.

8300TL'ye seninkinden 30FPS daha fazla verecek sistem. Hem de 0. sen kendini avutmaya çalışıyorsun ama sistemin 10k falan haketmiyor.
Kanka ben hem tek tek parçaları topladım hemde toplu bilgisayarlara baktım ve monitör ile fiyatını söyledim, ben diğer bilgisayarlara bakmadım ve şöyle diyeyim 2sinin değeri Hepsiburada gibi sitelerde 10K yapıyor, ayrıca kendini avutuyorsun çok çirkin bir ifade, bunu daha düzgün bir dille iletebilirdin.

Ve ayrıca attığınız monitör satışa açık değil düzgün link paylaşsaydınız belki size katılabilirdim, sistemin içindeki Anakart 2933MHz benim Anakartım 3200MHz destekliyor, Sistemin içindeki Ram 3000MHz benim ki 3200MHz, Attığınız sistemin yanında klavye mouse yok benim cihaz söylemeyi unutmuşum cihazın yanında 0 Steelseries Rival 110 ve QCK Medium Mousepad var, ayrıcada Rampage'in ortalama bir klavyesi var.

Son düzenleme:
Kanka ben hem tek tek parçaları topladım hem de toplu bilgisayarlara baktım ve monitör ile fiyatını söyledim, ben diğer bilgisayarlara bakmadım ve şöyle diyeyim 2sinin değeri Hepsiburada gibi sitelerde 10k yapıyor, ayrıca kendini avutuyorsun çok çirkin bir ifade, bunu daha düzgün bir dille iletebilirdin.

Ve ayrıca attığınız monitör satışa açık değil düzgün link paylaşsaydınız belki size katılabilirdim, sistemin içindeki anakart 2933MHz benim anakartım 3200MHz destekliyor, sistemin içindeki RAM 3000MHz benimki 3200MHz, attığınız sistemin yanında klavye mouse yok benim cihaz söylemeyi unutmuşum cihazın yanında 0 SteelSeries Rival 110 ve QCK medium mouse pad var, ayrıcada Rampage'in ortalama bir klavyesi var.

Öncelikle kusura bakma. LoL'den çıkmıştım ve sinirliydim. Konuya gelecek olursak, sadece Hepsiburada'dan alışveriş yapmıyor insanlar. Monitörünüz de sanırım üretimden kalktı çünkü 3000TL'den aşağıya fiyat göremedim. Attığım sistem ise hem SSD'si olan hem sizinkinden %60'a varan daha iyi performansa sahip ekran kartı olan, işlemcisi sizinkinden daha performanslı olan bir sistem. 75Hz bir monitörü de 1800TL'ye alabileceğimize göre, sistemle birlikte 0 olarak 9100TL'ye geliyor. Yanına dediğiniz şeyleri alsak fiyat nereye gider bilmiyorum lakin 2.ele çevirirsek ve tüm performans farklarını ortadan kaldırırsak sisteminiz 10k etmez gibi. Bunu en son baktığımda 7500TL'ye RX 570'li sistem gören biri olarak söylüyorum. Yine de siz bilirsiniz. 10K'ya koyup şansınızı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı