R3 1200 ve RX 560 sistem toplama

wixra

Centipat
Yani bütcem 2500 TL böyle bir sistem topladım CS:GO'da kaç FPS alırım? GTA 5 gibi oyunları en düşük ayarda açsam donma yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bütcem 2500 TL böyle bir sistem topladım CS:GO'da kaç FPS alırım? GTA 5 gibi oyunları en düşük ayarda açsam donma yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 517043

Adamlar hazırını daha ucuza toplamış zaten onunla uğraşma
İşlemciyi R5 1400 ve SSD modelini Kingston Hyper X yaparsan iyi olur. Fiyat yine 1500 lira oluyor.

Oyun testi sistem linkinde var. GTA 5 ve CS:GO gibi oyunlara oradan bakabilirsin.

Dostum senin attığınmı iyi? Benim attığım mı? Yazdığım ve o tarzdaki oyunları kaldırsın yeter .
yani mesala CS:GO'da kaç FPS alırım?

Dostum senin attığınmı iyi? Benim attığım mı? Yazdığım ve o tarzdaki oyunları kaldırsın yeter .
yani mesala CS:GO'da kaç FPS alırım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkteki sistemin test videosunu göremediysen buraya atayım. CS:GO'da dahil birkaç oyun var. İstersen değerlere kendin bak çünkü sabit bir değer değil sonuçta

CS:GO->21:33.
GTA 5->31:35.

Dediğim gibi işlemciyi R5 1400 yaparak alırsan bu değerler biraz daha artacaktır.

Kendi attığın daha iyi diyorsun yani

Uzun VA'de için Ryzen 3 1200 değil, en az Ryzen 5 1400 seçin. Elinizden gelirse Ryzen 5 1600 AF modeline çıkarsanız ömür boyu rahat edersiniz.

Ryzen 5 1400 alırsanız şunu diyebilirim ki GTA V'de 1080P yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız, benzer sisteme sahibim.
Mümkünse A320M'den kurtulup B450M-S2H modelini almaya bak. Aradaki fiyat farkı oldukça düşük olmasına karşın uzun vadede canınızı kurtarır.

Aynen dostum Ryzen 5 daha iyi oluyor en kötü 3000 bütcem var sabit bişey dizebilir misin dostum?

Hocam 2 yıl kullanacağım. Sizce R3 1400 yeter mi özelleştirme yapsam?

Minimum Ryzen 5 1400 diyorum. Mümkünse Ryzen 5 1600 AF(12nm versiyonu) alırsanız kafanız rahat olsun.

Doğru söylüyorsunuz hocam ama 2 yıl sonra yeniden yüksek seviyede bilgisayar düşeceğim. 1600 yeteriz kalacak elimde kalmasını da istemem. Sizce bu bilgisayar Warband EU4 gibi oyunlarda işlemciden çok etkilenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…