İşlemcim darboğaz yapmıyor zaten, tam aksine ekran kartım yapıyor. Sizin bahsettiğiniz CPU darboğazı.
Bu denli düşük FPS'nin tek sebebi ekran kartım. İşlemcim yastığı koymuş yatıyor zaten.
Anladım, yanlış kavram kullanmışsınız. GPU darboğazı diye bir şey yoktur çünkü GPU, CPU'yu değil; CPU, GPU'yu beslemekle yükümlüdür. Sizin demek istediğiniz "GPU'm yetersiz kalıyor" gibi bir şey.
İşlemcim darboğaz yapmıyor zaten, tam aksine ekran kartım yapıyor. Sizin bahsettiğiniz CPU darboğazı.
Bu denli düşük FPS'nin tek sebebi ekran kartım. İşlemcim yastığı koymuş yatıyor zaten.
Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aerocool Streak RGB Full Acrylic 500W Midi Tower Siyah Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sanırım önde fan yok eğer yoksa uygun fiyata fan öneririm daha sonra. Ön panelin en alt kısmına takmanızı öneririm.
Anladım, yanlış kavram kullanmışsınız. GPU darboğazı diye bir şey yoktur çünkü GPU, CPU'yu değil; CPU, GPU'yu beslemekle yükümlüdür. Sizin demek istediğiniz "GPU'm yetersiz kalıyor" gibi bir şey.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!