R3 1200 ve RX570 sistem toplama

TroJhen

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar düşük bütçe sistem topladım şu an satın aldım 1 haftadır kullanıyorum nasıl sizce.

Ryzen 3 1200.
Gigabyte A320M h.
4x4 8 GB RAM.
RX570 4 GB ekran kartı

Öyle yüksek grafik oyun oynayan biri değilim ETS ATS sonra CS GO falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata Ryzen 5 1600 var çok daha performanslı kesinlikle iade edip onu tercih edin.
Yüksek grafikli mesela battlefield call of duty vs oyunlar oynayan biri değilim o yüzden r3 1200 tercih ettim zaten belirttim ats ets gibi oyunlar oynuyorum maddi anlamda çok zorlamadım kendimi param fazla yoktu
İş görür ama o işlemciyle darboğaz yaşayabilirsin
Ne yapmam gerek dar bogaz yapmaması için

O anakart overclock desteklemiyor.Ryzen 3 1200 sadece Battlefield5 gibilerinde darboğaz yapar yaparsa ben oynayacağın oyunlara bakmamışım o yüzden öyle yazmışım

O anakart overclock desteklemiyor.Ryzen 3 1200 sadece Battlefield5 gibilerinde darboğaz yapar yaparsa ben oynayacağın oyunlara bakmamışım o yüzden öyle yazmışım
Anakart oc desteği var
Gigabyte GA-A320M-H anakart bu dostum yanlış yazdım

Dostum gözün kör heralde Gigabyte GA-A320M-H diyorum kendi sitesinde bile overclock var yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…