T TroJhen Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 67 Makaleler 1 13 Ocak 2020 #11 Silinen üye dedi: Yahu ne gözün körü herkes mi yanlış biliyor @Recep Baltaş @Ali Güngör abi zahmet olmassa bakar mısınız kim biliyor doğruyu Genişletmek için tıkla... İyide dostum ben overclock yapmicam ki time to abandon ship dedi: İşlemciyi ne kadara aldınız? Anakartınızda OC desteği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... 368tl ye aldım incehesap tan anakart da 358tl ye aldım
Silinen üye dedi: Yahu ne gözün körü herkes mi yanlış biliyor @Recep Baltaş @Ali Güngör abi zahmet olmassa bakar mısınız kim biliyor doğruyu Genişletmek için tıkla... İyide dostum ben overclock yapmicam ki time to abandon ship dedi: İşlemciyi ne kadara aldınız? Anakartınızda OC desteği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... 368tl ye aldım incehesap tan anakart da 358tl ye aldım
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 13 Ocak 2020 #12 TroJhen dedi: İyide dostum ben overclock yapmicam ki 368tl ye aldım incehesap tan anakart da 358tl ye aldım Genişletmek için tıkla... O ufak darbogazi goturursun diye dedim overclocku
TroJhen dedi: İyide dostum ben overclock yapmicam ki 368tl ye aldım incehesap tan anakart da 358tl ye aldım Genişletmek için tıkla... O ufak darbogazi goturursun diye dedim overclocku