Çözüldü R3 1200 Windows 11'de Yüksek CPU Kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lutch

Megapat
Daha fazla  
RAM
Patriot 8 GB 3200 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
XPG Gammig Pro S11 Pro
Ekran kartı
ASUS GTX 1050 Ti
Anakart
A320M-K
İşlemci
Ryzen 3 1200
Merhaba, bir süredir bilgisayarımda bu problem var sanırım. LoL'de absürt bir performans düşüklüğünden sonra fark ettim. Ayrıca sürekli terminated hatası alıyordum. Riot'a yazdım problemler çözülmedi, Kaspersky Premium'u silmemi söyledi fakat önceden böyle bir problem yoktu. Yıllardan beri Vanguard ve Kaspersky yüklü. Başka oyunda ve Browser'da da takılmalar oluyor. Isınma problemim yok. Görev yöneticisine baktığımda kullanan bir şeyi ya göremiyorum ya da System %30-%40 kullanıyor. Tam tarama yaptım Kaspersky Premium ile sonuç temiz. sfc /scannow, restorehealth falan yaptım durum aynı. Bilgisayarımda ya bir ayar bozuldu ya da sıkıntılı bir durum var. Ayrıca Windows ile diski de tarattım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eksik bilgi girmişim pardon. 2 adet 8 GB RAM var. Bir süre öncesine kadar bir problemim yoktu. Çıktığından beri kullanıyorum Windows 11'i.Ayrıca yine 150 FPS oynuyordum.

Arkadaşlar sorun WinToys adlı programmış. Herkes önerdiği zaman kullanmaya başladım ondan sonra Windows afallamaya başladı. Format ile çözdüm. Optimizasyon yaparken dikkatli olun ve program kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
Merhaba, bir süredir bilgisayarımda bu problem var sanırım. LoL'de absürt bir performans düşüklüğünden sonra fark ettim. Ayrıca sürekli terminated hatası alıyordum. Riot'a yazdım problemler çözülmedi, Kaspersky Premium'u silmemi söyledi fakat önceden böyle bir problem yoktu. Yıllardan beri Vanguard ve Kaspersky yüklü. Başka oyunda ve Browser'da da takılmalar oluyor. Isınma problemim yok. Görev yöneticisine baktığımda kullanan bir şeyi ya göremiyorum ya da System %30-%40 kullanıyor. Tam tarama yaptım Kaspersky Premium ile sonuç temiz. SFC /scannow, restorehealth falan yaptım durum aynı. Bilgisayarımda ya bir ayar bozuldu ya da sıkıntılı bir durum var. Ayrıca Windows ile diski de tarattım. Şimdiden teşekkürler.

O sisteme Windows 11 çok ağır olur. Windows 10'da LoL'de 200 FPS alıyosanız 70-80'lere düşer yeniden W10a geçmenizi tavsiye ederim.

Eksik bilgi girmişim pardon. 2 adet 8 GB RAM var. Bir süre öncesine kadar bir problemim yoktu. Çıktığından beri kullanıyorum Windows 11'i.Ayrıca yine 150 FPS oynuyordum.

Arkadaşlar sorun WinToys adlı programmış. Herkes önerdiği zaman kullanmaya başladım ondan sonra Windows afallamaya başladı. Format ile çözdüm. Optimizasyon yaparken dikkatli olun ve program kullanmamanızı tavsiye ediyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı