R3 1300X - RX 570 sistem nasıl yenilenmeli?

Bütçe
15000-20000
1500₺ fark sizi rahatsız etmezse gereksiz olmaz. İleride yapacağınız ekran kartı ve işlemci yükseltmesinde rahat edersiniz. Tabi bu 850W'ın yetersiz geleceği anlamına gelmez ama garanti olur en azından.

1500₺ fark sizi rahatsız etmezse gereksiz olmaz. İleride yapacağınız ekran kartı ve işlemci yükseltmesinde rahat edersiniz. Tabi bu 850W'ın yetersiz geleceği anlamına gelmez ama garanti olur en azından.
Tekrar çok teşekkür ederim hocam sıkılmadan yanıt verdiğiniz için. Sonuç olarak; bir RAM bir PS değişikliği ile siparişleri vereceğim bir süre sonra

@OnurTAŞ Bir de aklıma geldi, sizce bu sistem rtx 4070 ya da rx7900 gibi (muadilleri) ekran kartları ile rahat çalışabilir mi hocam

@OnurTAŞ Bir de aklıma geldi, sizce bu sistem rtx 4070 ya da rx7900 gibi (muadilleri) ekran kartları ile rahat çalışabilir mi hocam
Youtube'dan bakabilirsiniz rahatça besliyor. Platformun güncel olmasından ötürü ileriye dönük de olacaktır. En kötü işlemci yükseltmesi ile uçabilecek bir sistem. Ki şimdiki işlemci de gayet güçlü.

Anladım hocam heyecandan aklıma gelmedi YouTube araştırması yapmak Tam aradığım şekilde topladık o halde sistemimizi, minnettarım

@OnurTAŞ
Hocam tekrar rahatsız edeceğim ama soğutma konusunda kararsız kaldım.
Soğutma için bu şimdi ve ileride yeterli olur mu?

Yoksa kasayı Full Tower yapıp bunu mu alayım (mevcut seçtiğimiz kasada bunu takmak için ön fanları çıkarmak zorunda kalacağım sanırım)

Bunları bir süre sonra almayı planlıyorum bütçeden dolayı. İlla RGB olmalarına gerek yok tabii ki

Şimdi kullandığım işlemcinin AMD stok fanı var AM4, ek olarak yazayım dedim

Bir de bunu buldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…