S Sercanguclu Hectopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #11 LukeSkywalker dedi: R3 1300X almanın mantığı yok. R3 1200 alın, aynı saat hızlarında aynı performansı veriyorlar. Genişletmek için tıkla... İleriye yönelik düşündüm biraz. O yüzden üst modelini tercih ettim.
LukeSkywalker dedi: R3 1300X almanın mantığı yok. R3 1200 alın, aynı saat hızlarında aynı performansı veriyorlar. Genişletmek için tıkla... İleriye yönelik düşündüm biraz. O yüzden üst modelini tercih ettim.
LukeSkywalker Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Death Star Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lord in Galactic Empire 5 Eylül 2017 #12 Silinen üye dedi: İleriye yönelik düşündüm biraz. O yüzden üst modelini tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Aralarında görüldüğü gibi hiç bir fark yok, aynı frekanslarda aynı performansı veren işlemci. İleriye dönük düşünüyorsan R5 1400 almalısın. Onun haricinde R3 1200 almalısın.
Silinen üye dedi: İleriye yönelik düşündüm biraz. O yüzden üst modelini tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Aralarında görüldüğü gibi hiç bir fark yok, aynı frekanslarda aynı performansı veren işlemci. İleriye dönük düşünüyorsan R5 1400 almalısın. Onun haricinde R3 1200 almalısın.