R3 1300X ve GTX 1050 Ti Sistem

Peki 2-3 sene daha kullanıp değiştirsem bile mantıklı olan APU mudur sizce
Olay apuda değil. Aslında İşlemci daha iyi ve ucuz olduğu için diyorum ya. Ayriyeten içinde ekran kartı koymuşlar, apu olmuş. Olay işlemcinin gücünde. 2 3 Sene sonra çok farklı işlemciler çıkacak. Çok daha iyileri çıkacak. 2 3 seneden daha fazla kullanırsın böyle bilgisayarı.

Sen yazdıktan sonra dün bi video izledim Recep ve Ali çekmişler bu APU lar ile ilgili biraz 1. Seriye göre cahce bellek ve pcı hızlarında fln düşüşler olmuş sence bunlar sıkıntı olur mu. Harici bir ekran kartı kullanmayı düşünüyorum çünkü

Yaşamazsınız.
Bunların ikisini de izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman son olarak kararımı yazayım sende bi bak olurmu

Amd ryzen 5 2400g(sıfır alınacak)

Nvdia GeForce gtx ex1050 ti (mevcut)

ASUS prime 350 plus (sıfır alınacak)

8 gb kingstone hyberx fury 2400 MHz 2x4 mü direk 8 gb mı ?
(sıfır alınacak daha sonra 8gb daha alıcam)

450+ 80 watt güç kaynağı (mevcut)

Anakartı Gigabyte AB350 veya AB350M yap, RAM'i de Gskill Aegis 3000 MHZ yap. Ryzen için RAM frekansı çok önemli.

Kesinlikle 2x4 almalısın. Ve tabiki frekansı yüksek tut. 3000 veya 3200 Mhz.
Anakartı Gigabyte AB350 veya AB350M yap, RAM'i de Gskill Aegis 3000 MHZ yap. Ryzen için RAM frekansı çok önemli.
İlla Gigabyte olmasına gerek yok.

Ben apu sistemleri ne yazık ki hiç sevemedim apu sistem yerine size r3 1200 işlemciyi öneririm

Ben apu sistemleri ne yazık ki hiç sevemedim apu sistem yerine size r3 1200 işlemciyi öneririm
Adam zaten apu sistem kurmayacak. Ekran kartı var elinde. 2200g daha performanslı olduğu için onu koyduracaktım, 2400g koymuş.
Ankart ın ram uyumluluğu listesinde 3000 mhz ram 2133 veya 2400 ile çalışıyor bende o yüzden 2400 almak istedim fiyat olarak da uygun diye

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Yanlış yazmışım gtx 1050 ti taktığını unuttum. 2X4 Belleğe gerek yok. İstediğin gibi alabilirsin. Ama tabiki 3000 ve 3200Mhz ram almaya özen göster. Merak etme tüm AM4 soketli anakartlarda DDR4 olması yeterlidir. Tüm DDR4 bellekleri destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…