R3 1300X ve GTX 1050 Ti Sistem

Sistem olarak sizin öneriniz nedir? Veya işlemci ne tavsiye edersiniz?

Kasayı çok araştırıp beğenerek seçmiştim.
Dostum sana şu sistem diyemem. İtopya ya gir orada 1050ti lı çok fazla sistem var. Oralara bak hem kasa seçenekleri de var. Sistemi özelleştirebilirsin.
Sistem olarak sizin öneriniz nedir? Veya işlemci ne tavsiye edersiniz?

Kasayı çok araştırıp beğenerek seçmiştim.
Kasa güzel ama senin bütçen düşük. Lüksten önce performansa önem vermelisin. Daha uygun parçalar alıp artan parayla lükse yönelmelisin.

Yo kalitesi falan iyi, bütçeniz varsa alın.
Önerileriniz için teşekkürler.
Dostum sana şu sistem diyemem. İtopya ya gir orada 1050ti lı çok fazla sistem var. Oralara bak hem kasa seçenekleri de var. Sistemi özelleştirebilirsin.

Kasa güzel ama senin bütçen düşük. Lüksten önce performansa önem vermelisin. Daha uygun parçalar alıp artan parayla lükse yönelmelisin.
İtopya'ya baktım. Çoğu sistemin kasası PowerBoost, HighPower gibi kalitesiz kasalrdı.
Ben araştırdığımda PowerBoost, HighPower vs. kalitesiz kasalarla karşılaşınca bu kasaya yönelmiştim. Önceliğim lüks değildi yani. Aslında kasanın Corsair, ColerMaster ve AeroCool gibi kaliteli markaların diğer ürünlerine kıyasla uygun fiyatlı olduğunu da düşünüyordum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı