R3 1300X ve GTX 1050 Ti Takılma Sorunu

• Konuyu başlatan nvzt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.286

nvzt

Decapat
Asus Rog Strıx 1050 Ti ve Ryzen 1300x, 8 GB 2400 MHz RAM'li bir PC dizdim. PUBG orta ayarlarda bile takılma oluyor ara sıra ama FPS değerlerim çok iyi i3 8100'e göre ama bu takılma nedendir? Oyunun optimizasyon sorunu falan mı ultraya da alsam kasma yok arada droplanmalar yaşıyorum. i3 8100 mü alsaydım dedirtiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende düşünmüyorum düşük bütçeli ama o kadarda değil ultrada olsa çok düşükde olsa takılmalar oluyo ram 16 yapılabilir sorun değil sorun ondansa

Arkadaşlar bu takılma sorunu sadece pubg de de değil gta 4 pubg mobilenin emülatör versiyonu işte mafia 2 aadece cs go da sıkıntı çekmiyorum

HDD'den kaynaklı olabilir. Belki HDD darboğazı yaşıyorsunuzdur. SSD kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız şu an kullandığınız HDD'nin marka ve modelini söyler misiniz?

HDD darboğazı da yoktur büyük ihtimalle. Ben 5400 RPM HDD olma ihtimalini göz önünde bulundurarak sormuştum ama 7200 RPM almışsınız zaten. Üzgünüm bende çözemedim. Yardımcı olan çıkacaktır mutlaka.
Biosum güncel değilmiş güncelledim sanki biraz daha iyi oldu gibi şuan sadece gta 4 de testini yapabildim gayet güzeldi yinede yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı