R3 1300X ve GTX 1060 Sistem toplama

Galerofaner

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğrafta olan parçalar birbirine uyumlu mudur? (Bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok) veya "bunun yerine bunu alsan daha iyi olur" gibi önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumludur. Tek sıkıntı taraf ekran kartı. Sorun yaşayanlar çok. Sosyali bir incelemenizi öneririm. Kasaya bu kadar bütçe ayırmanıza da gerek yok. İsterseniz bir fanlarını kontrol edin. Ekstra fan masrafı açabilir size. Ben bunun yerine Cooler Master Masterbox Lite öneririm.

Gtx 1060 6GB versiyonunu tercih etmen kafanın rahat olmasını sağlayacaktır.

Bütçemi aşıyor şimdilik bunu alıp 1.5 yıl sonra falan 1070 e geçmeyi düşünüyordum

Üstte de dediğim gibi 1.5 yıla işlemci ve ekran kartını geliştirmeyi düşünüyorum hatta yanına da 8 gb ram daha ekleyeceğim o yüzden 600w civarı olması gerekli.(sanırım?)

Bunu alırsam ekstra fan almam gerekli mi? kasanın içinden 1 adet çıkıyormuş çünkü.

Ben 3 giriş 1 çıkış fanı kullanıyorum. 600W versiyonunu. En azından bir çıkış fanıda lazım. Fan masrafını da hesaba katarak kasayı bir gözden geçirin derim.

Ben 3 giriş 1 çıkış fanı kullanıyorum. 600W versiyonunu. En azından bir çıkış fanıda lazım. Fan masrafını da hesaba katarak kasayı bir gözden geçirin derim.

Kasa ve Fan önerin var mı? Bu arada yardımcı olduğun için teşekkürler, pek bilgim yok bu konularda ilk defa bilgisayar toplayacağım için ney gerekli ney değil bilmiyorum pek.

Kasa ve Fan önerin var mı? Bu arada yardımcı olduğun için teşekkürler, pek bilgim yok bu konularda ilk defa bilgisayar toplayacağım için ney gerekli ney değil bilmiyorum pek.

Kasa benim açımdan çok önemli bütçe az olsa bile kasanın powerı sessiz, fanları sessiz olmalı. Sıvı soğutma desteklemeli, görsel olarak tatmin etmeli. Sosyalde incelemelere bir bak şikayetleri bir incele. Ama ben işlevsellik isterim. Bu konuda da Cooler Master F/P ürünü olarak görüyorum. Ama model gerçekten tercihe bağlı.

CoolerMaster Masterbox Lite ürününü önermiştiniz 500w psuya sahip ileride Ryzen 5 1600x, GTX 1070 e geliştirmeyi ve 8 gb ram daha eklemeyi düşünüyorum yeterli gelir mi yoksa değiştirmem gerekir mi?

Giriş, çıkış fanları demiştiniz bunlar normal bildiğimiz 40 tl civarı fanlardan mı yoksa 2 side ayrı olarak mı satılıyor ve hangisinden kaç adet almam gerek?

Kusura bakmayın sorular falan saçma geliyorsa veya çok soru sorduysam yarın veya yarından sonra almayı düşünüyorum o yüzden iyice araştırmam gerekiyor.

Masterbox Lite 600W versiyonu mevcut.

Bidğimizi 40 tl civarı fanlar. 12 cm.

Gösterdiğiniz kasayı düşünüyorsanız en az 1 çıkış ilave edin. Sonra sistem sıcaklığına göre değerlendirirsiniz. Cooler Masterda kutu içeriğinde 3 giriş 1 çıkış fanı mevcut.

1070'e geçme fikrin varsa 1050 Ti almanı tavsiye ederim. Neden dersen daha kayda farkı net olarak görürsün, şahsen 1060'tan 1070'e geçmek çok mantıklı gelmiyor bana biraz daha bekleyip 1080 geçerim ben. Ayrıca kasa da havalandırmaya önem veriyorsan üst kısmı ızgaralı bir model bakmanı tavsiye edeirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…