R3 1300X ve RX 570 Sistem Toplama

BerkeKaan

Kilopat
Daha fazla  

Herkese iyi akşamlar. İtopya'dan şöyle bir sistem topladım, fiyatı 3000,70 TL. Sizce nasıl bir sistem? Oyun oynamak için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1300X yerine en az bir 2400G alın. Bellekleri de 16GB veya en az 12GB yapın. Ayrıca B450 yonga setli bir anakart almak sizin yararınıza olacaktır. SSD'de şart.

3000 TL bütçe ile toplanan ideal bir sistem. Orta sınıf bir kullanıcıyı tatmin eder gene bu sistem
Arkadaşın dediği gibi işlemciyi Ryzen 2600 yapsan B450 anakart alsan 16 GB RAM eklesen ayrıca SSD olsa ekran kartın Rx 580 8 GB veya Rx 590 8 GB flan olsa iyi olur ama hep bütçe bunlar en az 5-6 bin TL olur öyle olunca sistem.

Öyle bir söylemişsin ki, her şey eksik gibi RAM'lerin 16 GB'lamanın acelesi yok ama ekran kartı kesinlikle RX 580 olmalı, tabi ki 8 GB olanı ve nitro+ versiyonu. Tabi bu ekran kartına Ryzen 3 1300x darboğaz yapacaktır. İşlemci de değiştirmek gerek yani, anakart da B versiyonundan olsa daha uzun süreli ve iyi gider. Arkadaş haklı her şeyi değiş en iyisi

Senin bu dediklerini yaparsa sistem çok güzel olur. Arkadaşa güzel olsa yetecektir belki veya ortanın bir tık üstü.
Herkes oyunlarda 150-200 FPS alacak diye birşey yok. Rx 570 4 GB alır oyunlarda 60-70 FPS yeter bana der adam.

Evet ama arkadaş, almak istediği sistemle Shadow of The Tomb Raider, Assassin's Creed Odyssey, Monster Hunter World gibi oyunlardan 40 FPS üstü alamaz. Ultrada tabi. ACO'da mediumda bile 30 FPS'yi zor görür, bihassa deneyebilirsiniz.

Medium'da 30 FPS'yi göremez mi? Şaka mı yapıyorsunuz?

Medium'da 30 FPS'yi göremez mi? Şaka mı yapıyorsunuz?
8 GB RAM, RX 570 ve Ryzen 3 1300X ileyse evet, çok ciddiyim ama bunu sadece ASO için söylüyorum. Zira bende RX 580 8 GB, Ryzen 3 1300x ve 8 GB RAM var, mediumda 26 FPS alıyorum Assassin's Creed Odyssey'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…