Tabii hocam sarı sitede mevcut aynı fiyat aralığında 1650 ve Rx570 sistemler. Bu arada attığınız sistemde alınmaz değil ama o fiyatı hak etmiyor tam olarak.
Tabii hocam sarı sitede mevcut aynı fiyat aralığında 1650 ve Rx570 sistemler. Bu arada attığınız sistemde alınmaz değil ama o fiyatı hak etmiyor tam olarak.
Şehir dışından param güvende ile almak şart diğer türlüsüyle uğraşılmaz. Biraz baktığımda bunları buldum hocam daha çok vardı aslında ama çoğunun işlemcileri eski en güncellerini atmaya çalıştım.
Şehir dışından param güvende ile almak şart diğer türlüsüyle uğraşılmaz. Biraz baktığımda bunları buldum hocam daha çok vardı aslında ama çoğunun işlemcileri eski en güncellerini atmaya çalıştım.
Hocam eğer şehir dışındaysa kesinlikle param güvende ile al. Param güvende ile aldığında ürünü teslim alıp test etme imkanın oluyor ve bir sorun varsa geri iade edebiliyorsun.
Ek olarak param güvende muhabbetinde dolandırılma olayları oluyor ona dikkat et, seni whatsappa konuşmaya çağırıp sana satın alma linkini oradan yolluyor ama sahibindenin klonu bir site oluyor o sitede kart bilgilerini girince paran çöp oluyor dikkatli yap alışverişini.