R3 2200G 1050 Ti sistemde yükseltme nasıl olmalı?

Hangisine geçmeliyim bilmiyorum ki, alırım uyumsuz olur, bu sebepten

Cevabınız için teşekkürler. Uyumluluk açısından bir sorun yaşar mıyım, taktığım gibi çalışır mı? BIOS güncel.
Dediğim iki parça ile uyumlu çalışır sisteminiz, Güç kaynağınız 600W üzeri ise. Bios güncellerseniz zaten ki güncel dediğinize göre sorun olmaz.

Yav kral düşüncemi yazarken şakayla karışık yazayım dedim neyini anlamadın bunun hala.
Hiç kimse anlamadı. Çok saçma ve konuyla alakası olmayan bir şey yazdınız çünkü. "İşlemci yükselteceğim ve başka neler yükseltebilirim?" sorusuna "İşlemci dışında CPU yükseltmenizi tavsiye ederim." demenizin mantığını tabii ki anlamadım çünkü bunu sormamış. Daha doğrusu alakasız bir şaka olmuş. Anlaşılmamasının sebebi de bu.

Hangi işlemciye geçeceğinizi söylerseniz ona gö

Ekran kartını yükseltmekten başka çaresi yok gibi. Sonuç olarak yaşlı bir ekran kartı ve çoğu oyunun minimum gereksinimlerini karşılıyor artık orta seviye bir ekran kartına geçme vakti gelmiş.
Sisteme takınca çalışacak, uyumluluk sorunu olmayacak ve birlikte de stabil olacak gpu ve cpu önerinizi sorabilir miyim?

Sisteme takınca çalışacak, uyumluluk sorunu olmayacak ve birlikte de stabil olacak GPU ve CPU önerinizi sorabilir miyim?

3000 ready olarak gelmekte o anakartlar. Güncelleme yaparak 5000 serisini destekleyebilir. Ryzen 5 5600, RTX 3060 - 3070 olacak şekilde öneri sunabilirim. AMD ekran kartları da çok iyi fakat, deneme fırsatım pek olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…