R3 2200G 3.9 GHz'de Çalışıyor

_berat132

Decapat
R3 2200G işlemcim ve 1050 Ti Gaming X ekran kartım var. Bu sorun neden kaynaklanabilir ? İşlemcim 3.9 GHz'de çalışıyor

Dosya Ekleri

• Counter-strike Global Offensive Screenshot 2018.12.06 - 20.42.45.02-min.png
    622,5 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen öyle olabilir. RAM bazen 1.83 bile olabiliyor. Onu BIOS'dan düzeltebiliyoruz sanırsam ama GHz olmuyor sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbo Boost ile o frekanslara çıkıyor.

Bu işlemcinin Boost hızı 3.9 değil 3.7'dir. Ekstra bir OC olduğu belli.

Eğer hız sistem boştayken bile hiç düşmüyorsa OC yapılmıştır. BIOS ayarlarını bir kurcala. Dokunmanı önermem, mesela benim işlemci 3.80'den sonrasına ilerleyemiyor.

Bu işlemcinin Boost hızı 3.9 değil 3.7'dir. Ekstra bir OC olduğu belli.

Eğer hız sistem boştayken bile hiç düşmüyorsa OC yapılmıştır. BIOS ayarlarını bir kurcala.
Tahminimce Unlost X adlı hazır kasayı kullanıyor. O yüzden o frekanslara çıkartılmış şekilde geliyor PC.

Tahminimce Unlost X adlı hazır kasayı kullanıyor. O yüzden o frekanslara çıkartılmış şekilde geliyor PC.

Turbo Boost denilen teknoloji ekstra OC yapmadan işlemciler tam yüke girince çıkabildikleri en yüksek hız değil mi yoksa yanlış mı biliyorum?

Bilgisayarımdaki sorun ilemcinin 3.9 ghz de çalışması değil.Yanda görulen cpu 2 ve cpu 3 %100 iken diğerleri neden %10 civarlarında geziyor acıkcası neden bu darboğaz var ?

Cs başlangıç ayarlarına çekirdek ile ilgili olan kodu yazıp yanına boşlukla 4 yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…