Sayslowman
Decapat
Merhaba arkadaşlar ben sistem toplayacağım daha doğrusu olan sistemimi yükselteceğim.
Parçalar:
www.vatanbilgisayar.com
.
www.vatanbilgisayar.com
.
www.vatanbilgisayar.com
.
www.vatanbilgisayar.com
.
www.hepsiburada.com
.
Evet uzun farkındayım ama sonuçta yardım sitesi.
Ben bu sisteme bir de PSU alacağım bana önerir misiniz?
Parçalar:
AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME A320M-F AMD A320 AM4 Ryzen™ DDR4 3200(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME A320M-F AMD A320 AM4 Ryzen™ DDR4 3200(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı
Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Evet uzun farkındayım ama sonuçta yardım sitesi.
Ben bu sisteme bir de PSU alacağım bana önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: