mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 19 Haziran 2020 #11 En iyisi ben toplayayım. Stok soğutucusu yeterli işlemcinin. İşlemci: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Anakart: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol RAM: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol SSD: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Kasa: Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com PSU: Hıgh Power Ak Hpe-500br-a12s 500w 85+ Bronze Aktif Pfc Atx - n11.com
En iyisi ben toplayayım. Stok soğutucusu yeterli işlemcinin. İşlemci: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Anakart: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol RAM: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol SSD: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Kasa: Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com PSU: Hıgh Power Ak Hpe-500br-a12s 500w 85+ Bronze Aktif Pfc Atx - n11.com
Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 21 Haziran 2020 #12 mstfaozder dedi: En iyisi ben toplayayım. Stok soğutucusu yeterli işlemcinin. İşlemci: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Anakart: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol RAM: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol SSD: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Kasa: Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com PSU: Hıgh Power Ak Hpe-500br-a12s 500w 85+ Bronze Aktif Pfc Atx - n11.com Genişletmek için tıkla... 2.345 TL tutuyor toplam sağ ol hem bütçeme uygun hem de rahat oyun oynatır. GTA 5 ücretsiz oldu ama bir keyif alamadık ya.
mstfaozder dedi: En iyisi ben toplayayım. Stok soğutucusu yeterli işlemcinin. İşlemci: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Anakart: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol RAM: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol SSD: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Kasa: Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com PSU: Hıgh Power Ak Hpe-500br-a12s 500w 85+ Bronze Aktif Pfc Atx - n11.com Genişletmek için tıkla... 2.345 TL tutuyor toplam sağ ol hem bütçeme uygun hem de rahat oyun oynatır. GTA 5 ücretsiz oldu ama bir keyif alamadık ya.