R3 2200G APU GTA 5'te kaç FPS verir?

Zinar07

Picopat
Yer
Antalya Muratpaşa
Daha fazla  
Merhaba bir sistem belirledim (sizden öneri alarak) ve alacağım sistemi buraya yazacağım. GTA 5 ortalama kaç FPS alır, tahmininz varsa yazabilir misiniz?

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı: APU sistem topladığım için ekran kartını daha sonra takacağım, burada ekran kartı olmadan FPS tahmini yazın.

RAM: Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM Single Channel olursa düşük ayarlarda 30-40 FPS alırsınız Dual Channel olursa +50 alıyor çok fazla test videosu izlemiştim bunun hakkında.

Merhaba bir sistem belirledim (sizden öneri alarak) ve alacağım sistemi buraya yazacağım. GTA 5 ortalama kaç FPS alır, tahmininz varsa yazabilir misiniz?

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı: APU sistem topladığım için ekran kartını daha sonra takacağım, burada ekran kartı olmadan FPS tahmini yazın.

RAM: Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rahatça kasmadan 1080p low oynatır.

AMD APU sistemleri daha sonra ekran kartı takmak için Uyumlu değil maalesef. İleride ekran kartı takmak istediğinizde APU olmayan işlemci almanız gerekiyor. 2200G Dual RAM olmadan zaten gerçek performansını vermez. Bunların dışında kullandığınız monitöre göre performans değişecektir. 480p monitör kullanırsanız 1280x1024 vb çözünürlük gibi Low ayarlarda 45-50 FPS alırsın. Ancak 1920x1080 ayarlarda Full HD oynayacaksan 20-30 FPS Low ayarlarda Max diyebiliriz.

Daha almadıysanız RAM'i değişin derim. Patriot RAM'ler AMD işlemciler ile düzgün çalışmıyor diye duymuştum.
Şu muhabbetin nereden çıktığını bir anlasam...
Düzgün çalışıyorlar ama değiştirmesi daha iyi olur, çipleri çok iyi değil çünkü.

Düzgün çalışıyorlar ama değiştirmesi daha iyi olur, çipleri çok iyi değil çünkü.
Ben de duydum sadece hocam. Sorun yaşayanlar vardı.

Sorun yaşasın istemiyor bu yüzden söyledim.

Aynı RAM’den 1 tane daha almanızı öneririm.

8 GB RAM ile:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16 GB RAM ile:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı