R3 2200G Ekran kartı önerisi

Bodyponk

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim için ekran kartı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Oyun odaklı olacak Fiyat en fazla 2000TL

PC özellikleri;

RAM: Corsair 8 GB DDR4 2400MHz
İşlemci: Ryzen R3 2200G
Anakart: ASUS Prime A320M-R
Güç kaynağı: Thermaltake Litepower 450W
1TB HDD
250GB Samsun Evo SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam diyelim ki 1650 süper alacağım darboğazı ortadan kaldırmak için bu sistemde ne tür değişiklikler yapabilirim?
Anakart A320 olduğu için O.C yapamazsınız. Tek yol işlemci değiştirmek fakat ileri de işlemciyi upgrade edebilirim derseniz 1650 Super alın. Aksi taktirde bütçenize boşa masraf olacaktır. RX 570, Ryzen 3200G için tepe model ekran kartıdır.

RX 570 ile darboğaz yapan işlemci 1650 SUPER ile çok daha fazla yapacaktır.
Birde hocam daha öncesinde rx560 4gb kullanıyordum 1.5 yıl kullandım arızalanınca garantiye gönderdim tamir edilemedi para iadesi yapacaklar. O ekran kartında darboğaz sıkıntısı yaşamadım Rx570 alsam darboğaz yapar mı kesin?

Birde hocam daha öncesinde rx560 4gb kullanıyordum 1.5 yıl kullandım arızalanınca garantiye gönderdim tamir edilemedi para iadesi yapacaklar. O ekran kartında darboğaz sıkıntısı yaşamadım Rx570 alsam darboğaz yapar mı kesin?
Oyununa göre ya tam besler ikisi de %100-%90 kullanım yapar ya da %5 seviyesinde küçük bir darboğaz olur fakat çok önemli bir değer değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı