R3 2200G ekran kartı önerisi

PCI 4.0 ekran kartları 3.0 arayüzünde de kullanılabilir, desteklemiyor gibi bir şey söz konusu değil. Destekliyor ancak darboğaz yapar. Bilmeden bilir gibi cevap yazmayın. 3.0 arayüzünde gayet de kayıpsız verim alabilir. Verim alamama olayı 3.0 ile alakalı değil, arkadaşın 2200G işlemcisiyle alakalı.

Bu kart varken bence ikisi de alınmaz

Herkese teşekkürler, 4 GB 128 Bit alacağıma RX570 8GB 256 Bit almak daha mantıklı değil mi?

Bir de doğum günü yaklaşıyor 50 TL de hepsiburada indirim yapıyor. Zaten elimde ki kartla oynayınca grafik ayarları kapatıldı diyor. Pubg mobile. Bunların ve diğer sorunların olmamasını istediğim için bu yola çıktım. Ayrıca keşke PC donanım fiyatları daha makul olsa da işlemciden başlayarak komple sistemi yenilesek, fakat olmuyor. Şimdi 1600 TL ye RX570 alsam eminim ki, 3 ay sonra 1800-1900 TL fiyatlarına çıkacak. hiç bir şey yerinde durmuyor.
Ayrıca Galaxy ve Biostar marka ekran kartları da gözüme çarpıyor. Tam isimleri duyulmadığı için güvenemiyorum. Ama RX570 de hiç bir sorun yaşamam sanırım.
1650 TL'ye RX 570 alınmaz. O paraya 5500 XT-1650S var.

RX 570 4 GB alın.

4 yerine neden 8 alınmaz. arada çok bir fark yok. dediğiniz gibi 1400 tl diğeri 2400 tl olsa anlarım da, fakat 300 tl farka 8 alınır diyorum.
Arkadaşlar farklı bir site de RX570 8 GB kartın işlemci için oldukça yüksek olduğu ve darboğaz yaşayacağım söylendi. Moralim bozuldu. Nedir bu darboğaz olayı?

Son düzenleme:
Darboğaz olayi islemcinin ekran kartina yetmemesi. Yani islemciniz %100 kullanima ulaşırken ekran kartiniz atiyorum %90'da kalsin, %10 performans kaybınız olacak. Degerleri örnek verdim.

Ben de diyorum ki, 1500-1600 liraya RX 570 alacağına 1650S, 5500 XT gibi kartlar alirsin, bu ikisi de RX 570'den daha güçlü kartlar.

Tamamdır. Şu iki karttan birisini seçebilirsin dediklerini link olarak paylaşabilir misin?
Destek aldığım internet sayfasının ismini paylaşmadan gelen cevabı buraya bırakıyorum;
.

Bu kartı seçtim. Ne diyorsunuz? Arkadaşlar.

GTX 1650 Super ile 1650 Gaming X versiyonu var? Hangisini alalım.
buralarda mısınız?

Dosya Ekleri

• pc cevap.JPG
    20,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

.

Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…