R3 2200G Görüntü Bağdaştırıcısı Görünmemesi

Daha fazla  
GTX 1050 Tİ almadan önce Vega 8'i kullanarak kardeşim sorunsuz Fortnite oynuyordu. Halen oynamaya devam ediyor. Tabi şu an GTX 1050 Tİ üzerinden. Yalnız Vega 8 ünlem sorunu var ve hataları resimde paylaştım. Sorun nedir anlayamadım. Geçmiş konulardaki benzer sorunlara da baktım. AMD sitesinden driver indirip kurdum ama değişen bişey olmadı. Windows güncel ve orijinal bu arada. BİOS'tan dahili kartı iptal edip kullanmaya devam edin diyenler olmuş ama onu yapmak istemiyorum. Sorunu çözemesem de bu şekilde kullanmak problem yaratır mı ondan emin değilim.
Screenshot_2018-06-23-14-17-53-312_com.tapatalk.technopatnetsosyal.jpeg
Screenshot_2018-06-23-14-18-02-420_com.tapatalk.technopatnetsosyal.jpeg

Hocam harici ekran kartı takınca windows otomatik olarak durdurmustur muhtemelen. Anormal bir durum yok ki :)
Laptoplardaki gibi düşündüm aslında ondan tedirgin oldum. Amacım her daim GTX 1050 Tİ çalışmaması içindi laptop mantığıyla. Dediğiniz gibi sorun yok aslında teşekkür ederim yardımın için. Konu kapatılabilir bu aslında :)

Laptoplardaki gibi düşündüm aslında ondan tedirgin oldum. Amacım her daim GTX 1050 Tİ çalışmaması içindi laptop mantığıyla. Dediğiniz gibi sorun yok aslında teşekkür ederim yardımın için. Konu kapatılabilir bu aslında :)
Laptopta ikisi arasında hızlı geçiş yapılabiliyor. İkiside aynı anda monitöre baglı. Fakat masaütünde işlemci GPU su kullancagımız zaman anakarta harici kart kullancagımız zaman anakarta baglıyoruz. Windows baktı buna kablo takılı degil kapatmıştır. :)

Laptopta ikisi arasında hızlı geçiş yapılabiliyor. İkiside aynı anda monitöre baglı. Fakat masaütünde işlemci GPU su kullancagımız zaman anakarta harici kart kullancagımız zaman anakarta baglıyoruz. Windows baktı buna kablo takılı degil kapatmıştır. :)
Aynen dediğiniz durum olmuştur. Bu bilgisayar kardeşimin olunca ilk geldiği an değil sonradan harici kartı takınca ilgilendim aslında.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı