Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Mart 2021 #21 kratosdeniz dedi: Normalde evet giriliyor, ama eski bir bilgisayarım var oradan giriyorum, PS5 ise oyun amaçlı. Genişletmek için tıkla... Bende yakında alacağım bu eski PC ile idare ediyorum Gürcistan'dan alacağım orada 4000 TL diskli sürüm. kratosdeniz dedi: İnternet tarayıcısı var hocam PS5'te ama dediğim gibi eski bilgisayarımdan giriyorum Genişletmek için tıkla... Eski PC'ler adamdır seni yolda çok bırakır ama yine de onunla çok güzel hayaller kurarsın.
kratosdeniz dedi: Normalde evet giriliyor, ama eski bir bilgisayarım var oradan giriyorum, PS5 ise oyun amaçlı. Genişletmek için tıkla... Bende yakında alacağım bu eski PC ile idare ediyorum Gürcistan'dan alacağım orada 4000 TL diskli sürüm. kratosdeniz dedi: İnternet tarayıcısı var hocam PS5'te ama dediğim gibi eski bilgisayarımdan giriyorum Genişletmek için tıkla... Eski PC'ler adamdır seni yolda çok bırakır ama yine de onunla çok güzel hayaller kurarsın.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 22 Mart 2021 #22 kratosdeniz dedi: İnternet tarayıcısı var hocam PS5'te ama dediğim gibi eski bilgisayarımdan giriyorum Genişletmek için tıkla... Tarayıcı yok hocam.
kratosdeniz dedi: İnternet tarayıcısı var hocam PS5'te ama dediğim gibi eski bilgisayarımdan giriyorum Genişletmek için tıkla... Tarayıcı yok hocam.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Mart 2021 #23 Atamyolundayız dedi: Tarayıcı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz benden daha iyi biliyorsunuz PlayStation 3'ten beri konsollarda tarayıcı var hocam.
Atamyolundayız dedi: Tarayıcı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz benden daha iyi biliyorsunuz PlayStation 3'ten beri konsollarda tarayıcı var hocam.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Mart 2021 #24 kratosdeniz dedi: Peki hocam siz benden daha iyi biliyorsunuz PlayStation 3'ten beri konsollarda tarayıcı var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bari güzelmi PS5 alacağım da.
kratosdeniz dedi: Peki hocam siz benden daha iyi biliyorsunuz PlayStation 3'ten beri konsollarda tarayıcı var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bari güzelmi PS5 alacağım da.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 22 Mart 2021 #25 kratosdeniz dedi: Peki hocam siz benden daha iyi biliyorsunuz PlayStation 3'ten beri konsollarda tarayıcı var hocam. Genişletmek için tıkla... Ayağımın yanında hocam
kratosdeniz dedi: Peki hocam siz benden daha iyi biliyorsunuz PlayStation 3'ten beri konsollarda tarayıcı var hocam. Genişletmek için tıkla... Ayağımın yanında hocam
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Mart 2021 #26 Arıcan dedi: Hocam bari güzelmi PS5 alacağım da. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam, çoğu oyunu sorunsuz 60 FPS oynatabiliyor. Atamyolundayız dedi: Ayağımın yanında hocam Eki Görüntüle 934453 Genişletmek için tıkla... Bir dakika? Harbi yokmuş tarayıcı
Arıcan dedi: Hocam bari güzelmi PS5 alacağım da. Genişletmek için tıkla... Güzel hocam, çoğu oyunu sorunsuz 60 FPS oynatabiliyor. Atamyolundayız dedi: Ayağımın yanında hocam Eki Görüntüle 934453 Genişletmek için tıkla... Bir dakika? Harbi yokmuş tarayıcı
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Mart 2021 #27 kratosdeniz dedi: Güzel hocam, çoğu oyunu sorunsuz 60 FPS oynatabiliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman hemen alayım Gürcistan'dan orada 4000TL.
kratosdeniz dedi: Güzel hocam, çoğu oyunu sorunsuz 60 FPS oynatabiliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman hemen alayım Gürcistan'dan orada 4000TL.
Emirhangny Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #28 Arıcan dedi: Hocam imzanızdaki sistem PS5 mi? Genişletmek için tıkla... Pc SALOOWEN dedi: Hangi ayarlarda?normal Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 22 Mart 2021
Arıcan dedi: Hocam imzanızdaki sistem PS5 mi? Genişletmek için tıkla... Pc SALOOWEN dedi: Hangi ayarlarda?normal Genişletmek için tıkla...