4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 8 Kasım 2022 #11 yunus demirsoy dedi: Ya benim bildiğim Apple AMD işlemci ile rahat çalışması gerekiyor. macOS pardon Mojave ve Catalina'yı kurmayı denedim olmadı Mojave de yasak işareti aldım Catalina'da ise logoda kalma sorunu var. Genişletmek için tıkla... Grafik hızlandırma olmadığı sürece Ryzen 7 7800000X taksan da adamakıllı bir deneyim alamazsın.
yunus demirsoy dedi: Ya benim bildiğim Apple AMD işlemci ile rahat çalışması gerekiyor. macOS pardon Mojave ve Catalina'yı kurmayı denedim olmadı Mojave de yasak işareti aldım Catalina'da ise logoda kalma sorunu var. Genişletmek için tıkla... Grafik hızlandırma olmadığı sürece Ryzen 7 7800000X taksan da adamakıllı bir deneyim alamazsın.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Kasım 2022 #12 Yeni konu açmışsınız, Mojave'yi kurduğunuzu gördüm. Kurduğunuz EFI'yi burada paylaşabilirsiniz. Diğerleri de faydalanmış olur.
Yeni konu açmışsınız, Mojave'yi kurduğunuzu gördüm. Kurduğunuz EFI'yi burada paylaşabilirsiniz. Diğerleri de faydalanmış olur.
yunus demirsoy Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #13 439640 dedi: Grafik hızlandırma olmadığı sürece Ryzen 7 7800000X taksan da adamakıllı bir deneyim alamazsın. Genişletmek için tıkla... Kurdum reis teşekkür ederim yorumun için. e.n.e.s dedi: Yeni konu açmışsınız, Mojave'yi kurduğunuzu gördüm. Kurduğunuz EFI'yi burada paylaşabilirsiniz. Diğerleri de faydalanmış olur. Genişletmek için tıkla... Özel bir konu açayım mı ona? Örneğin Ryzen 3 2200G işlemci ve B450 anakartlar için EFI dosyası. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
439640 dedi: Grafik hızlandırma olmadığı sürece Ryzen 7 7800000X taksan da adamakıllı bir deneyim alamazsın. Genişletmek için tıkla... Kurdum reis teşekkür ederim yorumun için. e.n.e.s dedi: Yeni konu açmışsınız, Mojave'yi kurduğunuzu gördüm. Kurduğunuz EFI'yi burada paylaşabilirsiniz. Diğerleri de faydalanmış olur. Genişletmek için tıkla... Özel bir konu açayım mı ona? Örneğin Ryzen 3 2200G işlemci ve B450 anakartlar için EFI dosyası.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Kasım 2022 #14 İstiyorsanız açabilirsiniz ama kurulumu ve diğer ayarlamaları tamamen yaptıktan sonra başarılı kurulum olarak konu açmanız daha iyi olabilir.
İstiyorsanız açabilirsiniz ama kurulumu ve diğer ayarlamaları tamamen yaptıktan sonra başarılı kurulum olarak konu açmanız daha iyi olabilir.