R3 2200G için 2000 TL ekran kartı önerisi

ViolinTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Soruma gelecek olursak şöyle:

Sistemim de:

Ryzen 3 2200G işlemci.
A320M Pro VDS Plus anakart.
8 GB tek kanal CL 16 3000 MHz RAM var.

Arkadaşlar bu sistemi ben 2 sene önce aldım. Şimdi ekran kartı almak istiyorum, bütçem 2000 TL.
İşlemciden dolayı ekran kartı darboğaz yapabilir fakat yine iyi performans alabileceğim bir kart önerirseniz sevinirim.

Not: İleride çift kanal RAM yapıp işlemciyi değiştireceğim.
Teşekkürler.
Ve sizce RX 5500 XT 4 GB alınır mı? İşlemciyi biraz geç değişeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Soruma gelecek olursak şöyle:

Sistemim de:

Ryzen 3 2200G işlemci.
A320M Pro VDS Plus anakart.
8 GB tek kanal CL 16 3000 MHz RAM var.

Arkadaşlar bu sistemi ben 2 sene önce aldım. Şimdi ekran kartı almak istiyorum, bütçem 2000 TL.
İşlemciden dolayı ekran kartı darboğaz yapabilir fakat yine iyi performans alabileceğim bir kart önerirseniz sevinirim.

Not: İleride çift kanal RAM yapıp işlemciyi değiştireceğim.
Teşekkürler.
Ve sizce RX 5500 XT 4 GB alınır mı? İşlemciyi biraz geç değişeceğim.

Sıfır 3100+ikinci el RX580 alin.

RX 5500XT 8 GB, 1660 gibi kartlarda ağır darboğaz olur diye düşünüyorum, maksimum 1650, RX 570 bakın o işlemciye.

Hocam çok ağır darboğaz derken rahatsız eder mi? Yani kartı alıp keyfime bakıp tabii bu ara da kart ben de iken bir sorun yaşamayacağım. Sonra işlemciyi değiştirsem sorun olur mu acaba?
Mesela oyun performansları üstünden örnek verebilir misiniz?

Hocam çok ağır darboğaz derken rahatsız eder mi? Yani kartı alıp keyfime bakıp tabii bu ara da kart ben de iken bir sorun yaşamayacağım. Sonra işlemciyi değiştirsem sorun olur mu acaba?
Mesela oyun performansları üstünden örnek verebilir misiniz?

Öyle keyfine bakamazsın maalesef.
Şöyle yap o zaman.
1650 Super al ve oynadığın tüm oyunlarda ayarları Ultra yap ve NVIDIA üzerinden DSR ile 4K çözünürlük aç.
Bu şekilde darboğazı en aza indirirsin.
Darboğaz ne yaparsan yap olacaktır ama bu şekilde minimuma inip oyun deneyimini baltalamayacaktir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı