R3 2200G için ekran kartı önerisi

Woope

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam,
Sistemimin özellikleri şöyle:
  • 650W 80+ sertifikalı Power Supply
  • A320M-S2H V2 anakart.
  • Corsair Vengeance 2x8(16)GB RAM 3200MHz.
  • Ryzen 3 2200G with Vega 8 işlemci

Çok araştırdım ve sanırım bu işlemciyle en uyumlu ekran kartı 1050 Ti ama ben 1060 6 GB takmak istiyorum. Ekran kartları fiyatları düştüğünde de öyle yapacağım sanırım. 1060 ile çok darboğaz olur mu ve ayrıca sizin düşündüğünüz farklı bir ekran kartı var mı? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir soğutma eşliğinde hız aşırtma yaparak GTX 1060'ı besleyebilirsiniz fakat anakartınız pek elverişli değil, ayrıca her şekilde darboğaz biraz hissedilebilir. Bence 1050Ti ve güzel bir işlemci soğutucu alın.

İşlemcinizi 650'ye, anakartınızı 300'e satın. Üstüne ekleyip bu ikiliyi alın.
Daha ucuz bir çözüm arıyorum derseniz sadece işlemcinizi satın ve bu işlemciyi alın.

Nvidia ekran kartları işlemciye fazladan yük bindirdiği için AMD tarafına yönelmen daha mantıklı olur.

Eee görüntüyü nasıl alacak?
Bütçesi az olabilir dediklerini aldıktan sonra ekran kartına bütçe yetmez.

Eee görüntüyü nasıl alacak?
Bütçesi az olabilir dediklerini aldıktan sonra ekran kartına bütçe yetmez.
Doğru ama daboğazı kökten kaldırmanın tek yolu bu maalesef, para.
Nvidia ekran kartları işlemciye fazladan yük bindirdiği için AMD tarafına yönelmen daha mantıklı olur.
Böyle bir şeyi nereden çıkardınız? Kartın bindirdiği yük kas gücüyle alakalıdır, AMD-NVIDIA'dan bağımsız.

Doğru ama daboğazı kökten kaldırmanın tek yolu bu maalesef, para.

Böyle bir şeyi nereden çıkardınız? Kartın bindirdiği yük kas gücüyle alakalıdır, AMD-NVIDIA'dan bağımsız.

NVIDIA sürücüleri ile alakalı, ekran kartı/işlemci dengesi öyle bir terazi benzetmesi gibi işlemiyor. Bağımsız değil kısacası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Araştıracağım.

Tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…