T Thomas Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 29 14 Haziran 2022 #11 e.n.e.s dedi: Tamamdır, yarın EFI için geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Merhaba; vaktiniz oldu mu? Bakabildiniz mi? Çok teşekkür ederim,
e.n.e.s dedi: Tamamdır, yarın EFI için geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Merhaba; vaktiniz oldu mu? Bakabildiniz mi? Çok teşekkür ederim,
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Haziran 2022 #12 Merhaba hocam, unutmuşum açıkçası. Şimdi düzenlemeye başlıyorum. Şimdi kullandığınız EFI'yi silip bu EFI ile Catalina'yı kontrol edin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Son düzenleme: 14 Haziran 2022
Merhaba hocam, unutmuşum açıkçası. Şimdi düzenlemeye başlıyorum. Şimdi kullandığınız EFI'yi silip bu EFI ile Catalina'yı kontrol edin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
T Thomas Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 29 14 Haziran 2022 #13 e.n.e.s dedi: Merhaba hocam, unutmuşum açıkçası. Şimdi düzenlemeye başlıyorum. Şimdi kullandığınız EFI'yi silip bu EFI ile Catalina'yı kontrol edin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Peki bu efi'yi monterey'de kullanabilir miyim?
e.n.e.s dedi: Merhaba hocam, unutmuşum açıkçası. Şimdi düzenlemeye başlıyorum. Şimdi kullandığınız EFI'yi silip bu EFI ile Catalina'yı kontrol edin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Peki bu efi'yi monterey'de kullanabilir miyim?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Haziran 2022 #14 Monterey'de de sıkıntı çıkarmaması lazım, denersiniz.
T Thomas Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 29 15 Haziran 2022 #15 e.n.e.s dedi: Monterey'de de sıkıntı çıkarmaması lazım, denersiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef Monterey'de kurulum yapamadım. Catalina sürümünde ise her ne kadar USD Dac-x6 kullanıyor olsam da seste cızırtı meydana geldi. Bu sebeple MACOS deneyimime son verdim. İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum.
e.n.e.s dedi: Monterey'de de sıkıntı çıkarmaması lazım, denersiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef Monterey'de kurulum yapamadım. Catalina sürümünde ise her ne kadar USD Dac-x6 kullanıyor olsam da seste cızırtı meydana geldi. Bu sebeple MACOS deneyimime son verdim. İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum.