R3 2200G için RX 570 vs GTX 1650

Novaculaa

Hectopat
Merhaba, Ryzen 3 2200g işlemcili bir bilgisayarım var, ekran kartı almak istiyorum ancak bu iki kart arasında kaldım. RX 570 daha performanslı gördüğüm kadarıyla ama darboğaz olur diye korkuyorum. Sizce hangi ekran kartını almalıyım?

Yanlış Bilgilendirme
2200G ile RX 570 kullanıyorum, sana tavsiyem ayrıyetten bir 8 GB daha aynı model RAM'dan almandır.
Nedeni ise 2200G işlemci kendine 2 GB RAM ayırıyor sana kalan 6 GB oluyor. Son çıkan oyunlarda yetersiz kalıp darboğaz yapabilir. Örnek olarak Apex Legends oynarken toplam RAM kullanımı 10 GB'lara kadar çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2200G ile RX 570 kullanıyorum, sana tavsiyem ayrıyetten bir 8 GB daha aynı model RAM'dan almandır.
Nedeni ise 2200G işlemci kendine 2 GB RAM ayırıyor sana kalan 6 GB oluyor. Son çıkan oyunlarda yetersiz kalıp darboğaz yapabilir. Örnek olarak Apex Legends oynarken toplam RAM kullanımı 10 GB'lara kadar çıkabiliyor.
Senin ekran kartın olmadığı için 2200G 2 GB alıyor aynı zamanda APU bir işlemci sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı