R3 2200G İçinde Hangi Ekran Kartı Var?

Kaan TürkTR

Hectopat
Örnek veriyorum A10 7970K'nın içinde R7 250 var. Peki bu R3 2200G'nin içinde hangi ekran kartı var? Vega felan diye okudum ama bir sonuç bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vega 8 Tam olarak hangi ekran kartı oluyor? Örnek veriyorum GTX 1050 mi?

Hayır. Performansı GT 1030'dan biraz daha düşük. Vulcan destekli oyunlarda GT 1030'u geçebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yanlış Bilgilendirme
Vega 8 bulunmakta. GT 1030 ile eşdeğer.

Vega 8 Tam olarak hangi ekran kartı oluyor? Örnek veriyorum GTX 1050 mi?

Hayır. Performansı GT 1030'dan biraz daha düşük. Vulcan destekli oyunlarda GT 1030'u geçebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Soruyu yanlış okumuşsun.

Vega 8 Tam olarak hangi ekran kartı oluyor? Örnek veriyorum GTX 1050 Mi?
GTX 1050 değil zaten 1050 ile eşdeğer olsaydı insanlar 1050 almazlardı. Neredeyse 1030 ile eşdeğer fakat oyundan oyuna, grafik ayarlarına göre değişir FPS değerleri, ve doğrudan APU bir işlemci yetmez. Bunun yanında RAM de çok önemlidir, RAM tarafında tek slot ( 16 GB )yerine çift slot ( 8x2 ) RAM seçmek daha performanslı olur. En önemlisi frekans hızıdır. Bir APU sistem toplayacaksanız RAM'inizin frekans değeri 2400+ olması gerekir ( 2133 de olur) çünkü ekran kartını besleyecek olan RAM'lerdir.

Bu kanalı referans almayın lütfen.

Daha önce "özellikle bu kanalın" hatalı bilgi verdiğini söylemiştim. NJ Tech kanalının ise Technopat ve TeknoSeyir benchmark sonuçlarını referans alarak doğru sonuçlar sunduğunu resmen kanıtladığımı sanıyorum. Günlerce not tuttum, onlarca video ve kanalı takip ettim. Çoğu kanalın Technopat ve TeknoSeyir sonuçlarına yakın bile olmadığını keşfetmiştim. Çok fena emek harcamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…