maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.760 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Temmuz 2022 #1 R3 2200G 8 GB RAM. Maalesef Windows 11 desteklemiyor fakat ben Technopat'ın rehberi ile geçmeyi düşünüyorum. Kasma donma vb. olur mu sizce? Windows 10'da kalmak daha mı mantıklı yoksa geçmeli miyim? Not: Bilgisayarı oyun ağırlıklı kullanıyorum.
R3 2200G 8 GB RAM. Maalesef Windows 11 desteklemiyor fakat ben Technopat'ın rehberi ile geçmeyi düşünüyorum. Kasma donma vb. olur mu sizce? Windows 10'da kalmak daha mı mantıklı yoksa geçmeli miyim? Not: Bilgisayarı oyun ağırlıklı kullanıyorum.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #2 Zorlamanın bir manası yok, Windows 10 iyidir.
Türkman23 Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 RAM konusunda destekliyor ekran kartı desteklemiyor.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.760 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Temmuz 2022 #4 Slippin Jimmy0 dedi: Zorlamanın bir manası yok, Windows 10 iyidir. Genişletmek için tıkla... Windows 11 daha minimal bana göre, bu sizin kişisel öneriniz mi yoksa bilinçli kasacağı için mi yazdınız? Türkman23 dedi: RAM konusunda destekliyor ekran kartı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam desteklemiyor ama yükleme yöntemi buldum kasar mı sizce?
Slippin Jimmy0 dedi: Zorlamanın bir manası yok, Windows 10 iyidir. Genişletmek için tıkla... Windows 11 daha minimal bana göre, bu sizin kişisel öneriniz mi yoksa bilinçli kasacağı için mi yazdınız? Türkman23 dedi: RAM konusunda destekliyor ekran kartı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam desteklemiyor ama yükleme yöntemi buldum kasar mı sizce?
Türkman23 Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 Evet kasacağı için yazdım yükleseniz bilgisayar aşırı kötü donar.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #6 Bende de 3000G sistem var. Sizin tek sıkıntınız işlemci. Kop gel Windows 11'e
Türkman23 Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #7 @Umut Nas ben onu ekran kartı zannetmiştim:| pardon
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.760 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Temmuz 2022 #8 Umut Nas dedi: Bende de 3000G sistem var. Sizin tek sıkıntınız işlemci. Kop gel Windows 11'e Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntınız işlemci derken? Yani yetersiz mi yoksa desteklememesi saçma mı sizce? Biraz zorluyorum kusura bakmayın.
Umut Nas dedi: Bende de 3000G sistem var. Sizin tek sıkıntınız işlemci. Kop gel Windows 11'e Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntınız işlemci derken? Yani yetersiz mi yoksa desteklememesi saçma mı sizce? Biraz zorluyorum kusura bakmayın.
Türkman23 Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #9 maraushi dedi: Tek sıkıntınız işlemci derken? Yani yetersiz mi yoksa desteklememesi saçma mı sizce? Biraz zorluyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın kasma ihtimalı var. Yükseltmek istiyorsan bence bilgisayarcıya götür
maraushi dedi: Tek sıkıntınız işlemci derken? Yani yetersiz mi yoksa desteklememesi saçma mı sizce? Biraz zorluyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın kasma ihtimalı var. Yükseltmek istiyorsan bence bilgisayarcıya götür
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #10 maraushi dedi: Tek sıkıntınız işlemci derken? Yani yetersiz mi yoksa desteklememesi saçma mı sizce? Biraz zorluyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yetersiz demek ayıp olur. Desteği yok. Ama geçin tabii ki. Türkman23 dedi: Bilgisayarınızın kasma ihtimalı var. Yükseltmek istiyorsan bence bilgisayarcıya götür Genişletmek için tıkla... KMSpico+virüslü yazılımlar Kendisi kursa daha iyi olur. fTPM ile Secure Boot açacak sadece.
maraushi dedi: Tek sıkıntınız işlemci derken? Yani yetersiz mi yoksa desteklememesi saçma mı sizce? Biraz zorluyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yetersiz demek ayıp olur. Desteği yok. Ama geçin tabii ki. Türkman23 dedi: Bilgisayarınızın kasma ihtimalı var. Yükseltmek istiyorsan bence bilgisayarcıya götür Genişletmek için tıkla... KMSpico+virüslü yazılımlar Kendisi kursa daha iyi olur. fTPM ile Secure Boot açacak sadece.