B barann12 Picopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #11 mburaktekin dedi: Memory kısmını değil, SPD'yi atın pardon. CPU Z programını indirin. Genişletmek için tıkla... Pc'yi daha almadım ki
mburaktekin dedi: Memory kısmını değil, SPD'yi atın pardon. CPU Z programını indirin. Genişletmek için tıkla... Pc'yi daha almadım ki
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.744 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Ekim 2020 #12 mburaktekin dedi: Memory kısmını değil, SPD'yi atın pardon. CPU Z programını indirin. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Zaten açıklamada model belirtilmiş aynı modeli attım.
mburaktekin dedi: Memory kısmını değil, SPD'yi atın pardon. CPU Z programını indirin. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Zaten açıklamada model belirtilmiş aynı modeli attım.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #13 GoDd1 dedi: Gerek yok. Zaten açıklamada model belirtilmiş aynı modeli attım. Genişletmek için tıkla... Ha tamam o zaman, ben aldınız sandım. Yukarıda arkadaş atmış, o RAM'in aynısından alın.
GoDd1 dedi: Gerek yok. Zaten açıklamada model belirtilmiş aynı modeli attım. Genişletmek için tıkla... Ha tamam o zaman, ben aldınız sandım. Yukarıda arkadaş atmış, o RAM'in aynısından alın.
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 8 Ekim 2020 #14 Eğitimde kullancaksan ne gereği var anlamadım.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 8 Ekim 2020 #15 barann12 dedi: 4x2 daha yüksek performans verir diyolar. Ama 2 GB ram bulamadım Genişletmek için tıkla... 4x2 2 adet 4 GB RAM anlamında.
barann12 dedi: 4x2 daha yüksek performans verir diyolar. Ama 2 GB ram bulamadım Genişletmek için tıkla... 4x2 2 adet 4 GB RAM anlamında.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 8 Ekim 2020 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bütçe sorunun yoksa 32 GB3200MHz yap yoksa 16 GB yeter 8 GB hiç yapma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bütçe sorunun yoksa 32 GB3200MHz yap yoksa 16 GB yeter 8 GB hiç yapma.