Sefa1053
Decapat
Selamlar, bundan 2-2.5 ay önce bilgisayar aldım. Özellikleri: İşlemci Ryzen 3 2200G, ekran kartı RX 560 4 GB, 8 GB 3000 MHz RAM vs. vs. Benim oynamak istediğim oyunlar klasik Online oyunlar; CS:GO, Rust, PUBG falan. Bilgisayarı bir Youtuber'ın önerisi ile aldım fakat videoda performans testinde CS:GO'da 120-110 FPS alıyordu. Ben CS:GO'ya girdiğimde 60-100 FPS çıkamıyorum ve ayarlarım en düşükte, aynı şekilde Rust'ı 800x600'de falan oynuyorum, drop felci geçirerek tabi.
Geçenlerde fark ettim, VRAM olayı falan varmış Dxdiag verilerine baktığımda ekran kartım 4 GB ama benim VRAM yerinde 1008 yazıyor, paylaşılan bellek ise 3549 yazıyor. Fazla anlamıyorum ama sistemimden güç mü alamıyorum yoksa olması gerektiği gibi mi ve de oyunlarda ara ara 3-5 dk.da bir drop giriyor. Rust'ta 1dk ila 2dk arasında. GTA 5'de ayarlar kısmındada 1 GB ekran kartı belleği gözüküyor.
Geçenlerde fark ettim, VRAM olayı falan varmış Dxdiag verilerine baktığımda ekran kartım 4 GB ama benim VRAM yerinde 1008 yazıyor, paylaşılan bellek ise 3549 yazıyor. Fazla anlamıyorum ama sistemimden güç mü alamıyorum yoksa olması gerektiği gibi mi ve de oyunlarda ara ara 3-5 dk.da bir drop giriyor. Rust'ta 1dk ila 2dk arasında. GTA 5'de ayarlar kısmındada 1 GB ekran kartı belleği gözüküyor.
Son düzenleyen: Moderatör: