R3 2200G RX570 ITX 4 GB 400W PSU yeter mi?

Yetmez işlemci ekran kartı ram HDD fanlar hesapla kardeş boşta çalışırken ayrı güç çeker yüke gelince ayrı güç çeker oyunlarda dar boğaz yapar tam performans sağlamaz

Aynı sistemi kullanıyorum yeterli oluyor, yanlış bilgi vermeyin.
Hayır yanlış bilgi vermemiş, siz yeterli olduğunu zannediyorsunuz. Olmaz olmaz, bir gün en kritik anda mavi ekran verir, o zaman bilgisayarımda ne sorun var diye buraya konu açarsınız. Umarım açarsınız da ben de size bu mesajınızı hatırlatırım.

4 çekirdek li bir işlemci den bahsediyoruz 65 Walt yazıyor sitesinde şayet oyuna girdiği zaman ikiye katlar Ekran kartı 180 Walt çekiyor diyor sitesinden şayet oyunda 200 üstü akım ister yanlış anlamayın ama ne kadar ekmek o kadar köfte

Benim PS de iki Power bağlı sadece Ekran kartı ve HDD için tek Power anakart işlemci ram için ayrı power
X5460 kullanıyorum 3.7 iken o.c iken tak power de Ekran kartı %95 çalışıyordu iki Power de %100 çalıştır ve işlemci de stok o.c siz hâlinden ve fry4 aynı FPS alıyorum hatta daha yüksek

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı