R3 2200G sistem 15 dakikada açılıyor

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
8 GB RAM R3 2200G sistemim var. Kuralı 2-3 gün oluyor. Sistem açılması 15 dakika falan sürüyor. Neden? Ve az önce de mavi ekran verdi. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD bile bu kadar yavaş açılmaz. Acaba SSD ve ya HDD arızalı mı? Kronik sorunu olabilir acaba markasını ve modelini atabilir misiniz?
Bazen sistemimde ben de karşılaşıyordum bu durumla SSD olmasına rağmen.
HDD sök tak yaptım arada düzelirdi sanki bug gibi bir olaydı akabinde HDD kablolarını yeniledim düzelmişti.
Kasada sürekli kırmızı boot ışığı yanardı Windows yükleme ekranında kalırdı.
Aynı problem olabilir.

Evet aynen öyle Gigabyte yazısı var ya anakartın modelinden dolayı orada bir 10 dk bekletiyor HDD eski zaten benim aslında kabloları eski kullanıyorum anakarttan çıkan SATA kablosunu kullanmadım henüz bozulursa takarım diye düşünüyordum.

HDD bile bu kadar yavaş açılmaz. Acaba SSD veya HDD arızalı mı? Kronik sorunu olabilir acaba markasını ve modelini atabilir misiniz?

Atayım Samsung 150 GB kasa şu an açık kapağı ama ters kalıyor okuyamıyorum çok eski bir hard disk 50 GB Ti boş şu anda ve şimdi yeniden başlatmıştım PC'yi açıldı 10 dk sonunda sistem soğuk çalışıyor işlemcim 35-45 derece arasında çalışıyor sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum M.2 SSD alabilirim aslında.

HDD bile bu kadar yavaş açılmaz. Acaba SSD veya HDD arızalı mı? Kronik sorunu olabilir acaba markasını ve modelini atabilir misiniz?

Atayım Samsung 150 GB kasa şu an açık kapağı ama ters kalıyor okuyamıyorum çok eski bir hard disk 50 GB Ti boş şu anda ve şimdi yeniden başlatmıştım PC'yi açıldı 10 dk sonunda sistem soğuk çalışıyor işlemcim 35-45 derece arasında çalışıyor sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum M.2 SSD alabilirim aslında.

Son düzenleme:
Muhtemelen Bad Sector'de vardır. Kaliteli bir 120 GB SSD alın ve ya konu açın size uygun fiyatlı SSD önerirler. SSD sayesinde maksimum 10-15 saniye içinde sisteminiz açılır.

Muhtemelen bad Sector'de vardır. Kaliteli bir 120 GB SSD alın veya konu açın size uygun fiyatlı SSD önerirler. SSD sayesinde maksimum 10-15 saniye içinde sisteminiz açılır.

Mesele almak değil aslında aldıktan sonra sistemde SSD'nin gücünü alabilmek için ek bir ayar yapmam lazımmı tak çalıştır yeterli olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…