zSensei Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 R3 2200G. 1x8 GB RAM. AC Rogue de en düşük ayarlarda kaç FPS alırım? 8 RAM sipariş etmiştim 1 haftadır elime ulaşmadı. Normalde 2x8 iken oynamayı düşünüyordum ama sıkılmaya başladım ve oynama kararı aldım. YouTube'da test videoları da bulamadım.
R3 2200G. 1x8 GB RAM. AC Rogue de en düşük ayarlarda kaç FPS alırım? 8 RAM sipariş etmiştim 1 haftadır elime ulaşmadı. Normalde 2x8 iken oynamayı düşünüyordum ama sıkılmaya başladım ve oynama kararı aldım. YouTube'da test videoları da bulamadım.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 27 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde 30-40 civarı alıyor sizde de 20-30 fps arası alır en yüksekte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde 30-40 civarı alıyor sizde de 20-30 fps arası alır en yüksekte.
zSensei Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #3 Onur Turgut Ermiş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu şekilde 30-40 civarı alıyor sizde de 20-30 FPS arası alır en yüksekte. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Low'da oynarım artık.
Onur Turgut Ermiş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu şekilde 30-40 civarı alıyor sizde de 20-30 FPS arası alır en yüksekte. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Low'da oynarım artık.