Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım ama bilgisayarı açtıktan 15 dk 10dk sonra donup kalıyor. Klavye ışıkları gidiyor ne yapmam lazım? Parçalar aşağıda var.
Boşta 30-35 arası bir değere sahip olması gerekiyor. Kontrol etmende fayda var ve güç kaynağı yetersizliği riski yüksek. Bu gibi kitlenmeler donanımın yeterli gücü alamaması olabilir. Overclock yaptıysan ayarları eski haline çevirmeni öneririm.
Boşta 30-35 arası bir değere sahip olması gerekiyor. Kontrol etmende fayda var ve güç kaynağı yetersizliği riski yüksek. Bu gibi kitlenmeler donanımın yeterli gücü alamaması olabilir. Overclock yaptıysan ayarları eski haline çevirmeni öneririm.
Hocam kusura bakmayın windows 10 pro kurdum güncelleştirme yaptım devam etti bir arkadaş bütün parçaları sıfırdan şimdi toplamışsın gibi sök ve tak dedi gördüğüme çok şaşırdım vatanda bios update yaptırdım pc ye o zaman stok fan işlemciye değmiyor bile termal macun üstünde kalmamış hepsini yeniledim termal macun sürüp driverları yükledim düzeldi gameboost açtım 3.75 ghz oldu işlemci sıcaklık 30 29 31 civarında geziyor