R3 2200G Sistem ekrana görüntü gelmiyor

black.flame

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yeni bir masaüstü toplamak istedim ve aşağıdaki parçaları internet üzerinden aldım, kasaya montaj işlemini de yaptım fakat bilgisayarı çalıştırdığım zaman fanlar çalımaya başlıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, ayrıca bilgisayardan herhangi bir bip sesi de gelmiyor. (Eskiden bip sesiyle hata kodu verirdi bilgisayar bilmiyorum hala böyle bir şey var mı.)

Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz, parçalar arasında bir uyumsuzluk mu var, nasıl bir yol izleme mi tavsiye edersiniz?

AMD Ryzen 3 2200G
ASRock A320M-DGS
Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3/8
FSP Hexa 500 PSU

Not: SSD'yi henüz takmadım, ekran kartı olarak da onboard ekran kartını kullanıyorum.

Kafama takılan bir soru daha var, PSU'dan gelen 20+4 pinli kabloyu ilgili sokete taktım, bir de CPU'nun orda ATX 12V soketi vardı oraya da PSU'dan gelen 4+4 pinli kablonun sadece sokete uyan kısmını taktım. (Diğer 4'lü fiş boşta). Doğru yapmışım değil mi?
Taktığım kablolar:

Inked_IMG_1692_1_LI.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir ryzen 1xxx serisi işlemci ile anakartın güncellenmesi gerekiyor. Çoğu anakart yeni çıkan APU işlemcileri tanımadığı için zorunlu bios güncellemesi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı