R3 2200G sistem format sonrası açılmıyor

Merhabalar kendime yeni bir sistem topladım.
  • AMD Ryzen 2200G
  • Gigabyte GA-AB350M-DS2
  • 8GB DDR4 RAM
  • GTX 1050
Eski sistemde kullandığım SSD'mi taktim Windows başlatılamıyor hatası verdi. Dedim doğrudur yeni bileşenler var diye. Format atmayı denedim. Windows 7 64 bit format CD'si ile sorunsuz formatladım. Format sonrası bilgisayar kendini resetledikten sonra açamıyor. Yine en baştaki gibi Windows başlatılmadı deyip Güvenli mod, normal olarak başlat gibi klasik siyah ekran seçeneklerini sunuyor. BIOS güncel ve BIOS ekraninda hem CD hem SSD görünüyor. Önceliklerini değiştirdim her şeyi denedim ancak Windows ekranını göremedim.

Yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler.

Hocam bu sisteme Windows 10 x64 atacaksın windows 7 işlemcini desteklemiyor. Sorun yaşaman normal.

Hocam bu sisteme Windows 10 x64 atacaksın windows 7 işlemcini desteklemiyor. Sorun yaşaman normal.
Anladım hocam şimdi Windows 10 USB'si hazırlamaya çalışıyorum. Yorumunuza teşekkür ederim.
Ancak UEFI için farklı şu bu için farklı yöntemler var. Technopat'ın birsürü rehberi var anlamadım bir türlü yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…