Bedirhan Burak Kurt Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #21 Elimde kasa,PSU,HDD,SSD var zaten Benim düşüncem r3 2200g dedim sizin önerilerinizi sordum EfeKanagül dedi: Hocam 2200G işlemci DDR4 anakart destekliyor. DDR3 bir RAM takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben ddr3 destekleyen işlemci önerirseniz 8 GB ramim mevcut demiştim PabIo Escobar dedi: Gigabyte B450M-H R3 2200G Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 3200 MHZ CL 16 Sandisk Ultra 240 GB SSD High Power 400W 80+ Bronze ve gözüne güzel gelen herhangi bir Micro ATX Kasa Ek olarak bütçen fazlaysa, fan ve radyatör gibi şeyler önerebilirim. Genişletmek için tıkla... 1800 TL ye bunların kokusu alınmıyor Son düzenleme: 18 Mayıs 2021
Elimde kasa,PSU,HDD,SSD var zaten Benim düşüncem r3 2200g dedim sizin önerilerinizi sordum EfeKanagül dedi: Hocam 2200G işlemci DDR4 anakart destekliyor. DDR3 bir RAM takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben ddr3 destekleyen işlemci önerirseniz 8 GB ramim mevcut demiştim PabIo Escobar dedi: Gigabyte B450M-H R3 2200G Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 3200 MHZ CL 16 Sandisk Ultra 240 GB SSD High Power 400W 80+ Bronze ve gözüne güzel gelen herhangi bir Micro ATX Kasa Ek olarak bütçen fazlaysa, fan ve radyatör gibi şeyler önerebilirim. Genişletmek için tıkla... 1800 TL ye bunların kokusu alınmıyor
evrenpat Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #22 Bunları alabilirsin o parçalar varsa; İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Rami incehesapın gamıng gecesinden alabilirsin 8x2 olarak. Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunları alabilirsin o parçalar varsa; İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Rami incehesapın gamıng gecesinden alabilirsin 8x2 olarak. Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bedirhan Burak Kurt Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #23 evrenpat dedi: Bunları alabilirsin o parçalar varsa; İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Rami incehesapın gamıng gecesinden alabilirsin 8x2 olarak. Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... A320m alırsam ne değişir performans açısından bir de b450m i satan site güvenilir midir? evrenpat dedi: Bunları alabilirsin o parçalar varsa; İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Rami incehesapın gamıng gecesinden alabilirsin 8x2 olarak. Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Ve de şu gaming gecesi kampanyasına dahil olan ürünlere nereden bakabilirim? Son düzenleme: 18 Mayıs 2021
evrenpat dedi: Bunları alabilirsin o parçalar varsa; İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Rami incehesapın gamıng gecesinden alabilirsin 8x2 olarak. Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... A320m alırsam ne değişir performans açısından bir de b450m i satan site güvenilir midir? evrenpat dedi: Bunları alabilirsin o parçalar varsa; İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Rami incehesapın gamıng gecesinden alabilirsin 8x2 olarak. Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Ve de şu gaming gecesi kampanyasına dahil olan ürünlere nereden bakabilirim?
evrenpat Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #24 Bedirhan Burak Kurt dedi: A320m alırsam ne değişir performans açısından bir de b450m i satan site güvenilir midir? Ve de şu gaming gecesi kampanyasına dahil olan ürünlere nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... İncehesap gaming gecesi cuma günü oluyor. incehesap uygulamasından veya sitesinden bakabilirsin. gelecek ürünler cuma günü akşam açıklanıyor tek tek.
Bedirhan Burak Kurt dedi: A320m alırsam ne değişir performans açısından bir de b450m i satan site güvenilir midir? Ve de şu gaming gecesi kampanyasına dahil olan ürünlere nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... İncehesap gaming gecesi cuma günü oluyor. incehesap uygulamasından veya sitesinden bakabilirsin. gelecek ürünler cuma günü akşam açıklanıyor tek tek.
Bedirhan Burak Kurt Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #25 evrenpat dedi: İncehesap gaming gecesi cuma günü oluyor. incehesap uygulamasından veya sitesinden bakabilirsin. gelecek ürünler cuma günü akşam açıklanıyor tek tek. Genişletmek için tıkla... A320m alırsam ne olur?
evrenpat dedi: İncehesap gaming gecesi cuma günü oluyor. incehesap uygulamasından veya sitesinden bakabilirsin. gelecek ürünler cuma günü akşam açıklanıyor tek tek. Genişletmek için tıkla... A320m alırsam ne olur?
evrenpat Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #26 Bedirhan Burak Kurt dedi: A320m alırsam ne olur? Genişletmek için tıkla... A320de oc yapamazsın bildiğim kadarıyla.
Bedirhan Burak Kurt dedi: A320m alırsam ne olur? Genişletmek için tıkla... A320de oc yapamazsın bildiğim kadarıyla.
Bedirhan Burak Kurt Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #27 OC yapmayacagım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021