AOpen Nagas (ikinci el)Evet uyumlu ama Adata SSD büyük ihtimal SU630 modelidir Patriot Burst öneririm RAM'i çift kanal yapın PSU model söyler misiniz? Geri kalan sistem güzel hayırlı olsun.
Aopen Nagas (ikinci el)
Dostum ilk defa duydum o PSU'yu bence biraz daha bütçe arttırıp kaliteli bir PSU alman önerimdir.
SSD olarak SanDisk 240GB buldum aynı fiyata kutusu açılmamış ve PSU olarak Gametech GTP500 500W (sıfır) bunlar Olur mu?
Dostum ilk defa duydum o PSU'yu bence biraz daha bütçe arttırıp kaliteli bir PSU alman önerimdir.
SSD olarak SanDisk 240GB buldum aynı fiyata kutusu açılmamış ve PSU olarak Gametech GTP500 500W (sıfır) bunlar Olur mu?
Sandisk SSD Plus modeli ise o da kronik sorunlu bir SSD. PSU olarak yazdığınız PSU'nun birkaç değerlendirmesini inceledim, insanlar genel olarak memnun.SSD olarak SanDisk 240GB buldum aynı fiyata kutusu açılmamış ve PSU olarak Gametech GTP500 500W (sıfır) bunlar olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.