Y Yardimbeyyer Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 98 7 Kasım 2019 #11 kaplumbaga deden dedi: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... 1500 bütçeye uygun güzel bir sistem hazırlayabilir misiniz?
kaplumbaga deden dedi: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... 1500 bütçeye uygun güzel bir sistem hazırlayabilir misiniz?
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #12 1500 TL'ye ancak bunları bulabildim. 2000 TL'ye daha iyisi toplanabilir. Depolama kısmını bilerek eklemedim. Eklersem fiyat yükselecektir. Aslında APU sistemler için çift modül RAM daha iyi ama çift modül RAM bulamadığım için tek modül RAM ekledim İkinci el daha iyisi toplanabilir. Son düzenleme: 7 Kasım 2019
1500 TL'ye ancak bunları bulabildim. 2000 TL'ye daha iyisi toplanabilir. Depolama kısmını bilerek eklemedim. Eklersem fiyat yükselecektir. Aslında APU sistemler için çift modül RAM daha iyi ama çift modül RAM bulamadığım için tek modül RAM ekledim İkinci el daha iyisi toplanabilir.