KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Merhaba ekran kartım dahili, AMD Radeon Vega 8 2200G modelini kullanıyorum. Valorant'ta 170-180FPS alırken FPS bir anda 70e düşüyor. Çok fazla drop yiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022
Merhaba ekran kartım dahili, AMD Radeon Vega 8 2200G modelini kullanıyorum. Valorant'ta 170-180FPS alırken FPS bir anda 70e düşüyor. Çok fazla drop yiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca RAM Dual-channel 3200 MHz mi?
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 Silinen üye dedi: Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca RAM Dual-channel 3200 MHz mi? Genişletmek için tıkla... 40 derece ama dediğiniz MHz nin ve dual channel ramin ne demek olduğunu biliyorum. Açıklayabilir misiniz?
Silinen üye dedi: Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca RAM Dual-channel 3200 MHz mi? Genişletmek için tıkla... 40 derece ama dediğiniz MHz nin ve dual channel ramin ne demek olduğunu biliyorum. Açıklayabilir misiniz?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #4 KabrakMisir dedi: 40 derece ama dediğiniz MHz'nin ve Dual channel RAM'in ne demek olduğunu biliyorum. Açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dual channel (çift kanal) şöyle hocam şimdi 1x8 tek kanal 2x4 çift kanaldır veya 1x16 2x8 gibi hangi şekilde kullanıyorsunuz?
KabrakMisir dedi: 40 derece ama dediğiniz MHz'nin ve Dual channel RAM'in ne demek olduğunu biliyorum. Açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dual channel (çift kanal) şöyle hocam şimdi 1x8 tek kanal 2x4 çift kanaldır veya 1x16 2x8 gibi hangi şekilde kullanıyorsunuz?
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #5 Silinen üye dedi: Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca RAM Dual-channel 3200 MHz mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım,evet ram dual channel 1067 MHz. Silinen üye dedi: Dual channel (çift kanal) şöyle hocam şimdi 1x8 tek kanal 2x4 çift kanaldır veya 1x16 2x8 gibi hangi şekilde kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 4-4 8Gb şeklinde
Silinen üye dedi: Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca RAM Dual-channel 3200 MHz mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım,evet ram dual channel 1067 MHz. Silinen üye dedi: Dual channel (çift kanal) şöyle hocam şimdi 1x8 tek kanal 2x4 çift kanaldır veya 1x16 2x8 gibi hangi şekilde kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 4-4 8Gb şeklinde
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #6 KabrakMisir dedi: Şimdi baktım, evet RAM Dual channel 1067 MHz. 4-4 8 GB şeklinde Genişletmek için tıkla... Anladım peki oyunda drop yediğiniz zaman Görev Yöneticisi'nden kullanım değerlerine baktınız mı?
KabrakMisir dedi: Şimdi baktım, evet RAM Dual channel 1067 MHz. 4-4 8 GB şeklinde Genişletmek için tıkla... Anladım peki oyunda drop yediğiniz zaman Görev Yöneticisi'nden kullanım değerlerine baktınız mı?
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #7 Silinen üye dedi: Anladım peki oyunda drop yediğiniz zaman Görev Yöneticisi'nden kullanım değerlerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bakmadım ama zaten o kadar fazla süreli değil mesela adamlar ile çatışırken fps 150-170 arasıyken 80-100e düşüyor
Silinen üye dedi: Anladım peki oyunda drop yediğiniz zaman Görev Yöneticisi'nden kullanım değerlerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bakmadım ama zaten o kadar fazla süreli değil mesela adamlar ile çatışırken fps 150-170 arasıyken 80-100e düşüyor
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #8 KabrakMisir dedi: Hayır hiç bakmadım ama zaten o kadar fazla süreli değil mesela adamlar ile çatışırken FPS 150-170 arasıyken 80-100e düşüyor Genişletmek için tıkla... Herhalde kaldıramıyor diyeceğim o APU işlemci ile neler neler oynanıyor. Vallahi bilemedim hocam siz gene de RAM'i boşta tutmaya işlemcinin fazla yük altında olmamasına dikkat edip deneyin bakalım öyle ne olacak.
KabrakMisir dedi: Hayır hiç bakmadım ama zaten o kadar fazla süreli değil mesela adamlar ile çatışırken FPS 150-170 arasıyken 80-100e düşüyor Genişletmek için tıkla... Herhalde kaldıramıyor diyeceğim o APU işlemci ile neler neler oynanıyor. Vallahi bilemedim hocam siz gene de RAM'i boşta tutmaya işlemcinin fazla yük altında olmamasına dikkat edip deneyin bakalım öyle ne olacak.
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #9 Silinen üye dedi: Herhalde kaldıramıyor diyeceğim o APU işlemci ile neler neler oynanıyor. Vallahi bilemedim hocam siz gene de RAM'i boşta tutmaya işlemcinin fazla yük altında olmamasına dikkat edip deneyin bakalım öyle ne olacak. Genişletmek için tıkla... Bios ayalarından MHzyi yükseltsem? Öyle bir şey oluyor mu?
Silinen üye dedi: Herhalde kaldıramıyor diyeceğim o APU işlemci ile neler neler oynanıyor. Vallahi bilemedim hocam siz gene de RAM'i boşta tutmaya işlemcinin fazla yük altında olmamasına dikkat edip deneyin bakalım öyle ne olacak. Genişletmek için tıkla... Bios ayalarından MHzyi yükseltsem? Öyle bir şey oluyor mu?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #10 KabrakMisir dedi: BIOS ayalarından MHz'yi yükseltsem? Öyle bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Varsa XMP profilini seçebilirsiniz. Bu arada sisteminizin tam özellikleri neydi?
KabrakMisir dedi: BIOS ayalarından MHz'yi yükseltsem? Öyle bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Varsa XMP profilini seçebilirsiniz. Bu arada sisteminizin tam özellikleri neydi?