Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 1 Haziran 2022 #11 Arka planda uygulamalar açık mı? Discord vb.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.203 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #12 BIOS'tan XMP aç ve sonra ellerinle RAM MHz'ini 3200 yap. Senin RAM'lerin 2111 MHz gibi duruyor.
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #13 Silinen üye dedi: Varsa XMP profilini seçebilirsiniz. Bu arada sisteminizin tam özellikleri neydi? Genişletmek için tıkla... İşlemci:AMD RYZEN 3 2200G Ekran Kartı:Vega 8 Anakart:Asus Prime A320M-K Ram:Corsair(tam detaylı bilmiyorum) Hououin Kyouma dedi: Arka planda uygulamalar açık mı? Discord vb. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. SEMIKAANCAKIR dedi: BIOS'tan XMP aç ve sonra ellerinle RAM MHz'ini 3200 yap. Senin RAM'lerin 2111 MHz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar verir mi? Pek bilmiyorumda o işleri kötü bir şey yapmak istemem.
Silinen üye dedi: Varsa XMP profilini seçebilirsiniz. Bu arada sisteminizin tam özellikleri neydi? Genişletmek için tıkla... İşlemci:AMD RYZEN 3 2200G Ekran Kartı:Vega 8 Anakart:Asus Prime A320M-K Ram:Corsair(tam detaylı bilmiyorum) Hououin Kyouma dedi: Arka planda uygulamalar açık mı? Discord vb. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. SEMIKAANCAKIR dedi: BIOS'tan XMP aç ve sonra ellerinle RAM MHz'ini 3200 yap. Senin RAM'lerin 2111 MHz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar verir mi? Pek bilmiyorumda o işleri kötü bir şey yapmak istemem.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.203 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #14 KabrakMisir dedi: Bilgisayara zarar verir mi? Pek bilmiyorumda o işleri kötü bir şey yapmak istemem. Genişletmek için tıkla... Hayır vermez özelliği o zaten. RAM'ler çok düşük ise sadece XMP aç o kadar.
KabrakMisir dedi: Bilgisayara zarar verir mi? Pek bilmiyorumda o işleri kötü bir şey yapmak istemem. Genişletmek için tıkla... Hayır vermez özelliği o zaten. RAM'ler çok düşük ise sadece XMP aç o kadar.
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #15 SEMIKAANCAKIR dedi: Hayır vermez özelliği o zaten. RAM'ler çok düşük ise sadece XMP aç o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım bir değişiklik olursa yazacağım SEMIKAANCAKIR dedi: Hayır vermez özelliği o zaten. RAM'ler çok düşük ise sadece XMP aç o kadar. Genişletmek için tıkla... 8gb dual kit 3000mhz miş ram baktım şimdi. XMP olur mu? Birde nasıl yapılıyor bilmiyorum anlatabilir misiniz? Son düzenleme: 1 Haziran 2022
SEMIKAANCAKIR dedi: Hayır vermez özelliği o zaten. RAM'ler çok düşük ise sadece XMP aç o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım bir değişiklik olursa yazacağım SEMIKAANCAKIR dedi: Hayır vermez özelliği o zaten. RAM'ler çok düşük ise sadece XMP aç o kadar. Genişletmek için tıkla... 8gb dual kit 3000mhz miş ram baktım şimdi. XMP olur mu? Birde nasıl yapılıyor bilmiyorum anlatabilir misiniz?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.203 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #16 KabrakMisir dedi: XMP olur mu? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta RAM kısmını bulman lazım orada RAM fre... Yazan kısım var onu Auto da n XMP yap.
KabrakMisir dedi: XMP olur mu? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta RAM kısmını bulman lazım orada RAM fre... Yazan kısım var onu Auto da n XMP yap.
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #17 SEMIKAANCAKIR dedi: BIOS'ta RAM kısmını bulman lazım orada RAM fre... Yazan kısım var onu Auto da n XMP yap. Genişletmek için tıkla... D.O.CP Yazan bir yer var bende
SEMIKAANCAKIR dedi: BIOS'ta RAM kısmını bulman lazım orada RAM fre... Yazan kısım var onu Auto da n XMP yap. Genişletmek için tıkla... D.O.CP Yazan bir yer var bende
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.203 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #18 KabrakMisir dedi: D. O. CP Yazan bir yer var bende Genişletmek için tıkla... O olabilir internetten bakabilirsin.
KabrakMisir dedi: D. O. CP Yazan bir yer var bende Genişletmek için tıkla... O olabilir internetten bakabilirsin.
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 1 Haziran 2022 #19 KabrakMisir dedi: XMP olur mu? Genişletmek için tıkla... Mis gibi olur hemde, performans artışını hissedersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KabrakMisir dedi: XMP olur mu? Genişletmek için tıkla... Mis gibi olur hemde, performans artışını hissedersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KabrakMisir Femtopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #20 Laharl dedi: Mis gibi olur hemde, performans artışını hissedersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sol tarada X.M.P yazan yerde bende D.O.C.P yazıyor acaba desteklemiyor mu? Forumda başka kişileri okudum,o ayarı yapmaya çalışıp bozanlarda var.. Bozulmaz değil mi? Emin olamıyorum. Son düzenleme: 1 Haziran 2022
Laharl dedi: Mis gibi olur hemde, performans artışını hissedersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sol tarada X.M.P yazan yerde bende D.O.C.P yazıyor acaba desteklemiyor mu? Forumda başka kişileri okudum,o ayarı yapmaya çalışıp bozanlarda var.. Bozulmaz değil mi? Emin olamıyorum.