Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 2 Aralık 2021 #31 Ninj4hakan dedi: Advanced kısmında "AMD cbs" adında bir bölme buldum içine girdiğimde karşımda ilk sırada Core Performance Boost adında bir seçenek çıktı ve Auto modunda çalışıyor, acaba bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet o. Auto ayarındaymış. Ondan da değil demek ki.
Ninj4hakan dedi: Advanced kısmında "AMD cbs" adında bir bölme buldum içine girdiğimde karşımda ilk sırada Core Performance Boost adında bir seçenek çıktı ve Auto modunda çalışıyor, acaba bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet o. Auto ayarındaymış. Ondan da değil demek ki.
Ninj4hakan Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #32 Andar Han dedi: Evet o. Auto ayarındaymış. Ondan da değil demek ki. Genişletmek için tıkla... Tek çare 3000MHz RAM almakta artık ona bakacağım yardım için teşekkürler.
Andar Han dedi: Evet o. Auto ayarındaymış. Ondan da değil demek ki. Genişletmek için tıkla... Tek çare 3000MHz RAM almakta artık ona bakacağım yardım için teşekkürler.
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #33 Aynı sorunu yaşıyorum üstelik Dual channel 8x2 3200MHz RAM var. YouTube'da ki oyun testlerine yaklaşamıyorum bile.
Aynı sorunu yaşıyorum üstelik Dual channel 8x2 3200MHz RAM var. YouTube'da ki oyun testlerine yaklaşamıyorum bile.
Ninj4hakan Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #34 ßutterFlyEffect dedi: Aynı sorunu yaşıyorum üstelik Dual channel 8x2 3200MHz RAM var. YouTube'daki oyun testlerine yaklaşamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Benimki RAM'leri değiştirince düzeldi çift slot 3000MHz taktım.
ßutterFlyEffect dedi: Aynı sorunu yaşıyorum üstelik Dual channel 8x2 3200MHz RAM var. YouTube'daki oyun testlerine yaklaşamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Benimki RAM'leri değiştirince düzeldi çift slot 3000MHz taktım.
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #35 Ninj4hakan dedi: Benimki RAM'leri değiştirince düzeldi çift slot 3000MHz taktım. Genişletmek için tıkla... Bende durum hala aynı.
Ninj4hakan dedi: Benimki RAM'leri değiştirince düzeldi çift slot 3000MHz taktım. Genişletmek için tıkla... Bende durum hala aynı.