S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #1 Merhaba ben YouTube'e video üretmek istiyorum çekeceğim oyun Valorant videoda değilken kasma yok fakat video açınca kasmalar oluyor nasıl donmadan video çekerim? Ekran kartım yok APU sistem.
Merhaba ben YouTube'e video üretmek istiyorum çekeceğim oyun Valorant videoda değilken kasma yok fakat video açınca kasmalar oluyor nasıl donmadan video çekerim? Ekran kartım yok APU sistem.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.588 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #2 Win+alt+g Xbox video kaydı. ya da Win+g yapıpta oradan kayıt başlatabilirsin.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #3 Umut Nas dedi: Win+alt+g Xbox video kaydı. Ya da Win+g yapıpta oradan kayıt başlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar açık olduğu halde olmuyor.
Umut Nas dedi: Win+alt+g Xbox video kaydı. Ya da Win+g yapıpta oradan kayıt başlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar açık olduğu halde olmuyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.588 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #4 Skytraz dedi: Xbox Game Bar açık olduğu halde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tıkladığınız zaman kaydı falan mı başlatmıyor? OBS veya Camtasia kullanabilirsin.
Skytraz dedi: Xbox Game Bar açık olduğu halde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tıkladığınız zaman kaydı falan mı başlatmıyor? OBS veya Camtasia kullanabilirsin.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #5 Umut Nas dedi: Tıkladığınız zaman kaydı falan mı başlatmıyor? OBS veya Camtasia kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır ben windows 11 kullandıktan sonra oldu
Umut Nas dedi: Tıkladığınız zaman kaydı falan mı başlatmıyor? OBS veya Camtasia kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır ben windows 11 kullandıktan sonra oldu
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.588 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #6 Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi peki?
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #7 Umut Nas dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sorun hala çözülmedi. Sorun hala düzelmedi (önlere gelsin diye yazıyorum). Son düzenleme: 30 Mart 2022
Umut Nas dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sorun hala çözülmedi. Sorun hala düzelmedi (önlere gelsin diye yazıyorum).