R Ryuklighto Centipat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8 19 Haziran 2021 #1 Selam arkadaşlar. Valorant, sistemi topladıktan birkaç ay sonra kasmaya başladı. Ben de termal macundandır dedim, yeniledım ama yine ayni. Sistem özeliklerim aşağıda.
Selam arkadaşlar. Valorant, sistemi topladıktan birkaç ay sonra kasmaya başladı. Ben de termal macundandır dedim, yeniledım ama yine ayni. Sistem özeliklerim aşağıda.
yahyaturan Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 İlk topladığında kaç FPS alıyordun şu an kaç FPS alıyorsun değerleri MSI Afterburner ile çekip yollar mısın?
İlk topladığında kaç FPS alıyordun şu an kaç FPS alıyorsun değerleri MSI Afterburner ile çekip yollar mısın?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 19 Haziran 2021 #3 Kaç FPS alıyorsunuz? RAM tek kanal mı çift kanal mı?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2021 #4 Optimize sorunu başladı son güncelleme ile kaç FPS alıyorsunuz. XMP açık mı?