R3 2200G sistemde Windows ve oyunlar yavaşladı

soso2009

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar 2 gün önce Valorant oynarken aniden bir kasma girdi ve bu Windows'da da yavaşlamaya neden oldu. Görev çubuğu gizliyken yukarı kaldırınca yavaş kalkıyor veya Windows tuşuna basınca orası da yavaş kalkıyor diger oyunlarda da kasma oluyor. Çok ciddi bir kasma olmasa da akıcılığı bozuyor. Sistemim AMD Ryzen 3 2200G 8 GB RAM ekran kartım Radeon RX 570 Series. Windows 10 kullanıyorum bir anda oluştu bu yavaşlama. Teşekkürler şimdiden.

Kanka şimdi bakılınca Ryzen 3 2200G APU yani normalde ekran kartsız sistemlere takılan bir işlemci. Yine de Rx 570 güçlü karttır yani işini görür ama yavaşlamadan kastın az bir kasma ise pcnin ısınmasından olabilir yani afterburnerdan sıcaklık değerlerini kontrol et eğer sıkıntı varsa kasayı daha hava alabilecek bir yere koy, gerekirse fan al veya garantisiyle aldığın yere gönder eğer durum çok ciddiyse bir kontol etsinler derim belki termal macundan dolayı ya da fanlardan dolayı bir sıkıntı varsa hallederler. Bir de aklıma bir soru geldi, sen bu pcyi APU olarak alıp ekran kartını sonradan mı ekledin yoksa ilk başta bu şekilde mi aldın bilgisayarı?

Kanka şimdi bakılınca Ryzen 3 2200G APU yani normalde ekran kartsız sistemlere takılan bir işlemci. Yine de Rx 570 güçlü karttır yani işini görür ama yavaşlamadan kastın az bir kasma ise pcnin ısınmasından olabilir yani afterburnerdan sıcaklık değerlerini kontrol et eğer sıkıntı varsa kasayı daha hava alabilecek bir yere koy, gerekirse fan al veya garantisiyle aldığın yere gönder eğer durum çok ciddiyse bir kontol etsinler derim belki termal macundan dolayı ya da fanlardan dolayı bir sıkıntı varsa hallederler. Bir de aklıma bir soru geldi, sen bu pcyi APU olarak alıp ekran kartını sonradan mı ekledin yoksa ilk başta bu şekilde mi aldın bilgisayarı?
hocam vatanda toplattım bişeyi yoktu bi anda kasma giriyor örnegin cs goda hiç kasmazdı akıcılıgı kaybetmiş gibi 280 fps alırken bi anda 90 a filan iniyor oyunlarda

Hocam dediğim gibi Vatana götürün garantisiyle beraber ben de çok alışveriş yaptım genellikle sıcak insanlar 2-3 şubelerine gitmişliğim var onlar zaten sana açıklarlar durumu. İyi Günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı