R3 2200G Sisteme 300W Yeterli mi?

kanilasn

Decapat
Selamün aleyküm arkadaşlar, Ryzen 3 2200G, B350M Pro-VDH, 16 GB 8+8 çift kanal RAM alsam elimde 300W PSU var yeter mi? Yetmezse aynı PSU'dan bir tane daha var, iki tane takabilir miyim PSU?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apu işlemci içinde vega 8 gpu var onu kullanmayı düşünüyorum
O zaman sıkıntı çıkmaz ama ekran kartını şiddetle öneriyorun.
Apu işlemci içinde vega 8 gpu var onu kullanmayı düşünüyorum
Ayrıca ram frekansını en az 3000mhz seçmenizi önereceğim. Anakart ise B450 olursa iyi ilerde yükseltme yapmak için daha güncel bir anakart. Ama ben bunu kullanırım dersen bios güncellemesi yaptırmayı unutma. Yoksa işlemci çalışmaz.

O zaman sıkıntı çıkmaz ama ekran kartını şiddetle öneriyorun.

Ayrıca ram frekansını en az 3000mhz seçmenizi önereceğim. Anakart ise B450 olursa iyi ilerde yükseltme yapmak için daha güncel bir anakart. Ama ben bunu kullanırım dersen bios güncellemesi yaptırmayı unutma. Yoksa işlemci çalışmaz.
B450 chipsetli önereceğin anakart varmı vede 2200g de 4gb seçebilirmiyim ekran kartı nı sadece 2400gde mi var
B450M S2H olurmu uyuyorsa benim içinde daha iyi olur

Son düzenleme:
B450 chipsetli önereceğin anakart varmı vede 2200g de 4gb seçebilirmiyim ekran kartı nı sadece 2400gde mi var
B450M S2H olurmu uyuyorsa benim içinde daha iyi olur
Belirttiğiniz anakart çok hoşuma gitti. Önerebilirm. Apu için bi şey diyemeyeceğim çünkü hiç apu olarak kullanmadım. Ben msi B450M Bazooka kullanıyorum. Biraz pahalı ama bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı